Integrált szállítói rendszer

Az Integrált szállítói rendszer (ISZR) professzionális ügyviteli megoldás, amely a mind a vevői, mind a szállítói feladatok figyelembevétele mellett, a teljes beszerzési folyamat elektronizálásával segíti elő az időmegtakarítást, a költségek csökkentését, valamint a folyamatok ellenőrizhetőségét és dokumentációját.

Az ISZR hatékonyan támogatja a beszerzési folyamatok optimalizálását az üzleti partnerek – vevők és szállítók – közötti kapcsolattartás és dokumentálás papírmentes megvalósításával. A szolgáltatás moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy Ön és cége többféle, az ügyfelek egyedi igényeinek és az iparági gyakorlatnak megfelelő működést alakítson ki.

Az Integrált szállítói rendszer komplex üzleti folyamatokra nyújt megoldást, igénybevétele azonban egyszerű, hiszen a szolgáltatáscsomag tartalmazza a szükséges szolgáltatói IT-komponenseket – hardver, szoftver és komplett digitális aláírási infrastruktúra –, valamint a használathoz elengedhetetlen informatikai, gazdasági és jogi hátteret, melyhez a szolgáltatást használni kívánó vállalatok, így az Ön cége is, könnyen, egy helyről juthatnak hozzá.

Kinek ajánljuk a T-Systems Integrált szállítói rendszer szolgáltatást?

Több telephellyel vagy sok belső szervezettel rendelkező cégeknek, költségvetési intézményeknek, amelyek egyetlen kommunikációs csatorna kiépítésével minden partnerükkel hiteles e-kommunikációt szeretnének megvalósítani a vevők igényei szerinti üzleti folyamatok és bizonylatolási rendszer alapján. A rendszer keretein belül megvalósítható a teljesen eltérő IT-felkészültségű partnerek egyedi igények szerinti kommunikációja.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

  • A jogi elvárásoknak megfelelő, biztonságos e-kommunikáció.
  • Komplett csomagként egy helyről beszerezhető rendszer.
  • Könnyen nyomon követhető munkafolyamatok.
  • A rendszer moduljainak webes felületen történő elérésével a teljes elektronikus folyamat azonnal használatba vehető.
  • Integrált dokumentumfeldolgozás a partnerek informatikai rendszereihez történő direkt integráció kiépítésével mind vevői, mind szállítói oldalon.
  • A moduláris felépítésnek köszönhetően a szolgáltatáscsomag az Ön üzleti partnereinek egyedi igényeihez, valamint a tranzakciók sajátosságaihoz igazítható.

Belépés a Marketline szolgáltatásokba

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás