Analitikus alkalmazások és üzleti intelligencia

Minél több elektronikus eszköz vesz részt a vállalati és lakossági folyamatokban, annál több adat keletkezik, amelyek különböző adatbázisokban jelennek meg. A nagytömegű adat feldolgozása egyre nagyobb nehézségekbe ütközik, pedig az ebből leszűrhető trendek, statisztikai elemzések az üzleti döntéshozatal fontos forrásaivá válhatnának. Ez a jövőben még inkább felértékeli az üzleti intelligencia alkalmazását, ami képes ebből a káoszból értelmezhető adatokat generálni a vállalati döntéshozók számára.

A felhasználói rendszerek egyre intelligensebbek, egyre könnyebben kezelhetők lesznek olyan technológiák révén, mint a csoportmunkát, közösségi gondolkodást támogató Web 2.0, illetve a portálok. Így az üzleti intelligencia (angol rövidítéssel: BI) úgyszólván mindenütt jelen lesz, és egy üzleti terület képviselője viszonylag kis IT, illetve elemzői szakértelemmel tudja a kapcsolódó eszközöket használni jelentések készítésére. A könnyű kezelhetőséget ugyanakkor a háttérben meghúzódó kiszolgálókon futó analitikus alkalmazások teszik lehetővé azzal, hogy az adatokat a nem informatikus képzettségű felhasználó számára is emészthető formára hozzák.

Az évek alatt felhalmozott tapasztalatunk, a széles termék- és szolgáltatás-portfoliónk, valamint a kiterjedt kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységünk jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy mára a T-Systems a magyarországi üzleti intelligencia piacvezető szállítójává vált. Ezen pozícióban a célunk, hogy a meghatározó technológia-szállítók platformjain, a kor követelményeinek megfelelő, teljes körű BI és analitikus szolgáltatásokat kínáljunk a portál és adattárház / adatpiac építésétől a különféle elemző, kiaknázó alkalmazásokon, tervező és teljesítmény menedzsment megoldásokon keresztül az adatminőség biztosításáig és a rejtett összefüggéseket feltáró adatbányászatig.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás