Rendszerintegráció és alkalmazásfejlesztési szolgáltatások

A komplex informatikai megoldások létrehozása során a legösszetettebb, legnagyobb felelősséget és felkészültséget jelentő szolgáltatói tevékenység a fővállalkozás jellegű rendszerintegráció. A T-Systems Magyarország a hazai piac legszélesebb termék és technológiai portfólióval rendelkező szakmai rendszerintegrátora; a piac alapos ismerete és nagyszámú projekt megoldása során szerzett szakmai tudását és iparági ismereteit hasznosítja az ügyfeleinél végzett, és az IT teljes életciklusára kiterjedő, komplex rendszerintegrációs projektjeiben.

Napjainkban az üzlet részére nyújtott IT általi szolgáltatások olyannyira beépülnek a terület munkájába, hogy a mai követelményeknek megfelelő üzleti munka az IT támogatása nélkül szinte elképzelhetetlen. Éppen ezért az üzleti terület munkájának zökkenőmentessége az IT terület támogatásától függ. Az IT terület munkájának hatékonysága szempontjából viszont létfontosságú, hogy az üzleti terület által támasztott feladatok tisztán érthetőek és egyértelműek legyenek, amit a szakmai nyelvek különbözősége gyakran akadályoz. Ezen tud javítani az üzleti tanácsadás, elemzés, mert tanácsadóink ismerik mindkét szakma nyelvét, így hatékonyan tudják továbbítani az üzleti terület igényeit az IT felé. Ennek eredményeképp jelentős költségcsökkenés, hatékonyságnövelés és minőségjavulás érhető el. Az utóbbi évek egyértelmű stratégiai fejlesztési iránya volt a T-Systems Magyarország üzleti tanácsadói kompetenciájának kiépítése, aminek köszönhetően tanácsadóink együtt dolgoznak az ügyfeleinkkel a rendszerintegrációs projektek üzleti problémákhoz kapcsolódó projekteken és a rendszerintegrációs projektek idevágó részfeladatain.

A komplex ICT megoldásoknál alapos rendszertechnikai, architektúrális és technológia tervezésére van szükség, hogy ügyfeleink számára ki tudjuk dolgozni az igényeik, informatikai környezetük és költségvetésük szempontjából optimális, üzleti értékeket teremtő megoldásokat Ebben segíti projektjeinket és ügyfeleink IT vezetőit a számos területre kiterjedő IT tanácsadásunk.

A nagyméretű, komplex alkalmazás bevezetési, alkalmazásfejlesztési és alkalmazás integrációs projektek sikerének egyik kritikus területe a szoftver életciklus támogatás.  Ennek célja, hogy a projekt során az egyes fázisokban - elemzés, tervezés, megvalósítás, tesztelés és bevezetés - a követelményekkel összhangban állítsuk elő, tartsuk nyilván és folyamatosan ellenőrizzük a megfelelőségét a nagyszámú szoftver komponensnek. A T-Systems Magyarország korszerű szoftver életciklus támogató eszközöket és nemzetközileg elfogadott módszertanokat alkalmaz és előd vállalatai révén sok éves tapasztalataival képes támogatni saját projektjeit és segíteni ügyfeleink projektjeit.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás