Core banki tanácsadás

A CORE banki rendszerek azon informatikai komponensek összességét képezik, amelyek révén a bankok alapvető pénzügyi termékeiket értékesítik és alapvető pénzügyi szolgáltatásaikat végzik. Ebbe a körbe tartoznak az ügyféladatok, a főkönyvi és ügyfélszámlák, a hitelek, a jelzálogkölcsönök, a fizetési tranzakciók és egyéb banki termékek.

Tanácsadóink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek számlavezető rendszer bevezetés, támogatás, illetve hitelezés támogatásra fejlesztett core rendszerek fejlesztésében, támogatásában. Portfóliónkba tartozik a Flexcube, a Bankmaster, az EDR, a CreditMaster és CreditFlow termékek teljes körű ismerete.

Projektjeink során a teljes projekt élet ciklust vezetjük, támogatjuk, vagyis a tanácsadói tevékenységünk felöleli a projekt menedzsment, GAP analízis, implementáció – tesztelés – oktatás - támogatás, interfészek - migrációs stratégia kialakítását.

CORE banki rendszerek:

 • Számlavezető rendszerek (Flexcube, Bankmaster)
  Az elmúlt évek Flexcube-bevezetési projektjeiben való részvétel, (FHB, Allianz, Oberbank) illetve sok éven át nyújtott Flexcube-tanácsadás és állandó Bankmaster-üzemeltetés során szerzett tapasztalatokra alapozva ajánljuk ügyfeleinknek az integrált számlavezető rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat. Az említett rendszerek a pénzintézetek valamennyi back office tevékenységéhez támogatást nyújtanak. Szakértőink tevékeny részesei voltak a rendszerek testreszabásának, termékek felparaméterezésének, tesztelésének, jogszabályi változások lekövetésének, mindez az ügyféligények maradéktalan szem előtt tartásával.
 • Hitelezés támogatás (EDR, CreditMaster, CreditFlow)
  A banki hiteldöntési folyamat támogatását szolgálja az MKB Bank Zrt-ben üzemeltetett Egyszerűsített Döntési Rendszer saját fejlesztésű rendszerünk. Az EDR rugalmas paraméterezhetőségének köszönhetően immár kilencedik éve adaptálódik a változó ügyféligényekhez, jogi környezethez. Az EDR továbbfejlesztett változata, a hitelfrontend-megoldásként is alkalmazható CreditMaster célja a hitelezési feladatok minél teljesebb körű automatizálása. A humán workflow-funkcionalitással is kiegészített CreditFlow a folyósításig terjedő, teljes hitelezési folyamat támogatását nyújtja, a folyamat adminisztrációs lépéseinek, feladatainak nyilvántartásával együtt.

Referenciák

 • FlexCube bevezetés, támogatás, Bankmaster support, fejlesztések, FHB
 • FlexCube bevezetés, Allianz Bank, Alfa Bank (Románia)
 • FlexCube bevezetés, támogatás, Oberbank
 • Egyszerűsített Döntési Rendszer bevezetés, fejlesztések, MKB
 • Hitel scoring rendszer bevezetés, CIB
 • IT audit, FlexCube támogatás, Banco Popolare
T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás