Mobil fejlesztés

Az okoseszközök terjedésével a mobilitás előnyeit kihasználó lehetőségek száma is jelentősen megnőtt. Napjainkban az eszközgyártók portfóliójában is nagyon nehéz nem okos eszközöket találni, míg a szolgáltatók jelentős készülék ártámogatásának és az okoskészülékek használatához alapvetően szükséges adatcsomagokkal összecsomagolt kedvező áraknak köszönhetően ez a tendencia már visszafordíthatatlan. Az a kérdés valójában, hogy mely módokon kovácsolhat előnyt magának az ezeket a lehetőségeket felismerő vállalat?

A T-Systems Magyarország abban tud segíteni ügyfeleinek, hogy konkrét elképzelés esetén (akár mobil operációs rendszerről akár mobilra optimalizált browser-megjelenítési módról legyen szó), gondoskodik a pontos, határidőre történő kivitelezéséről, az alkalmazásfejlesztést nagyvállalati igényességgel kivitelezi. Azon ügyfelei esetében, akik látják ugyan a lehetőséget, de további kérdéseik vannak vagy az elképzelésük még nem kellően körvonalazódott,  a T-Systems Magyarország Vállalati Mobilizáció szakértői segítenek eldönteni a legfontosabb  kérdéseket az adott megoldás mielőbbi bevezetése érdekében.

Segítünk eldönteni ügyfelünknek, hogy van-e lehetőség belső hatékonyságnövelésre valamelyik üzletileg kritikus folyamatának mobilizációja kapcsán vagy érdemesebb-e a partnerünk ügyfelei felé megnyitni ezt a csatornát. Segítünk és egy kézből megoldjuk az összes kapcsolódó távközlési, IT és rendszerintegrációs kérdéseket is, így ügyfeleinknek csak saját üzletükre kell figyelniük. A célunk az, hogy ügyfeleink számára a  legprofesszionálisabb, leginkább időtálló, leghatékonyabban üzemeltethető megoldást biztosítsuk – hiszen a T-Systemsnél minden a legjobb helyen van.

Megosztás