Cloud CPE - Vírusvédelem, webszűrés, magánhálózat egyben

Fontos Önnek a biztonság? Meg akarja védeni vállalati hálózatát a vírusoktól és más kártevőktől? Ki akarja szűrni levelezéséből a kéretlen hirdetéseket? Telephelyei között magánhálózatot hozna létre? Meg akarja védeni ügyféladatait? A Cloud CPE biztosítja a hatékony, folytonos és biztonságos üzletmenetet vállalkozása számára.

Előnyök:

 • naprakész vírusvédelem, amely rendszeresen és automatikusan frissül
 • magánhálózat (VPN) – biztonságos kapcsolódás több telephelyről a céges rendszerekhez
 • egyszerűen használható – felhasználóbarát önkiszolgáló portál
 • felhőalapú szolgáltatás – garantált online frissítés
 • személyre szabható – jogosultságok szerepkörök szerint (pl. alkalmazott, vezető, vendég)
 • hatékonyabb internetkihasználtság a QoS (Quality of Service) segítségével – megadhatja, hogy mely alkalmazások élvezzenek előnyt az internethasználatban, így biztosítva az üzletmenet folytonosságát
 • szerződés hűségvállalás nélkül
 • díjmentesen kipróbálható Basic verzió

A szolgáltatás tartalma:

 • minden egyes végpont számára konfigurálható tűzfal
 • levélszemét-(spam-)szűrés
 • széles körű antivírus megoldás – észleli és blokkolja a vírusfertőzött fájlokat, a kémprogramokat, a trójaiakat, az adware-ket, a vírusokat, a keyloggereket és egyéb rosszindulatú programokat
 • webszűrés – a Cloud CPE folyamatosan frissíti a káros webhelyek listáját
 • magánhálózati (VPN) szolgáltatás – megadhatja, hogy mely telephelyei és eszközei kapcsolódjanak a védett virtuális magánhálózathoz

A szolgáltatás leírása:
A Cloud CPE szolgáltatás egy felhőalapú, automatikusan frissülő internetvégpont-védelmi szolgáltatás. A szolgáltatás az alapvető hálózati funkciók (NAT, DynDNS, DHCP, tűzfal stb.) ellátása mellett virtuális magánhálózat (VPN) kialakításának lehetőségét is biztosítja. A Pro verzió ezek mellett széles körű biztonsági szolgáltatásokat nyújt: állandóan karbantartott, naponta frissített, konfigurálható tűzfalat, vírusok és egyéb kártevők elleni védelmet, tartalom-, web- és spamszűrést. Továbbá lehetővé teszi az internetforgalom szabályozását (Quality of Service) egy vállalat vagy intézmény felhasználói csoportjai, alkalmazásai, hálózati eszközei és a VPN telephelyei között is. A végpontvédelmi és VPN-beállításokat a felhasználó egy jelszóval védett, könnyen kezelhető, önkiszolgáló műszaki portálon végezheti el.

Díjcsomag Basic Pro
Havidíj 0 Ft 3990 Ft
Alapvető hálózati funkciók (tűzfal funkciókhálózati eszköz-monitorozási lehetőségek, NAT, Port forwarding, DynDNS, DHCP) pipa_30 pipa_30
VPN több telephely esetén pipa_30 pipa_30
Konfigurálható tűzfal   pipa_30
VPN-tűzfal – internetelérésenként konfigurálható intranettűzfal   pipa_30
Vírus és kártevők elleni védelem   pipa_30
Webtartalomszűrés (fekete és fehér lista)   pipa_30
Levélszemétszűrés   pipa_30
Forgalompriorizálás (QoS) – alkalmazásonként, végponti eszközönként és a teljes magánhálózaton beállítható   pipa_30

A feltüntetett havidíjak nettó díjak, nem tartalmazzák a 27%-os áfát.

A szolgáltatásnak nem része az internetszolgáltatás, de az internetszolgáltatás megléte szükséges a Cloud CPE szolgáltatás igénybevételéhez. A szolgáltatás használatához kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internetkapcsolatot biztosító hírközlési szolgáltatása alkalmas. Az internetszolgáltatásra az annak igénybevételére kötött Előfizetői szerződés rendelkezései és az erre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek irányadóak. Amennyiben az internetszolgáltatás megszűnik, úgy a Cloud CPE szolgáltatás is megszüntetésre kerül.

Az igénybevétel feltétele az üzleti online önkiszolgáló portálon történő regisztráció. A szolgáltatás megrendelése az üzleti online önkiszolgáló portálon keresztül, valamint offline – papíralapú – szerződéskötéssel, határozatlan időtartamú szerződéssel lehetséges. A regisztrációra és a megrendelésre a Telekom Informatikai Szolgáltatások ÁSZF általános rendelkezései irányadóak.

A Cloud CPE létesítése speciális Home Gateway (HGW) meglétéhez kötött, ami a megrendelés során automatikusan ellenőrzésre kerül.

A szolgáltatást megrendelheti a my T-Systems felületen keresztül, az Informatikai szolgáltatások menüpont alatt, vagy forduljon szakértő kollégáinkhoz a lenti elérhetőségeken.

Kapcsolat:

T-Systems Vállalati Ügyféltámogatási Központ
1276 Budapest Pf. 1400
TS_ugyfelkapcsolat@t-systems.hu
Telefonos Ügyfélszolgálat és hibabejelentő: 1400 (A hét minden napján, 0-24 óráig A Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából díjmentesen hívható.)

Megosztás