Felhő alapú alkalmazás-szolgáltatások

Alkalmazás-szolgáltatások a felhőből

Cloud IT Portfólió A felhő alapú szoftver megoldások leginkább egy olyan üzleti modellt takarnak, amelyek havidíjért ugyan olyan szoftvereket, alkalmazásokat biztosítanak, amelyek eddig csak a telepített formában voltak elérhetőek.

A cloud lényege, hogy a vállalat nem vásárolja meg, és nem is birtokolja az adott informatikai rendszert, hanem rendszeres díjat fizet a használatáért, többnyire havidíjas alapon. A szolgáltató azonos technikai alapokon, azonos felhasználói élményt tud nyújtani a vele szerződő cégeknek, mint az eddigi megoldásoknál. A T-Systems Magyarország teljes körűen, a szolgáltatás igénybevételének teljes életciklusa alatt biztosítja a szoftverek elérését, üzemeltetését, frissítését, folyamatos pénzügyi és technológiai garanciákhoz kötött működtetését a saját telephelyén és a saját infrastruktúráján. A költségek így megoszlanak, a méretgazdaságosság pénzügyi haszonná konvertálható minden szereplő számára.

Egyértelműen kijelenthető, hogy a folyamatosan változó világban racionális pénzügyi döntésnek számít a vállalatok részéről a cloud alapú szolgáltatások igénybevétele.

Üzleti alkalmazás-szolgáltatások

A T-System Magyarország a vállalati működés szempontjából kritikus alkalmazásokat (CRM, ERP stb.) is elérhetővé tesz ügyfelei számára felhő, vagyis havidíj alapon. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy ügyfeleink egyszeri beruházási költségek nélkül, egy jól kiszámítható és tervezhető szolgáltatási konstrukció keretében használják alkalmazásaikat.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás