Microsoft_Teams_konzultáció_és_kialakítás

Microsoft Teams konzultáció és kialakítás

Napjainkban egy munkahelyen belül több generáció és számos különböző munkastílus megfér, a távmunka pedig egyre inkább a mindennapok részévé válik, ezért a csevegőszoftverek és -applikációk a munka legújabb és nélkülözhetetlen alapkellékeivé váltak.

Az Office 365 szolgáltatáscsomag részeként elérhető Microsoft Teams számos különböző együttműködési eszközt egyesít egyetlen alkalmazásban, mely böngészőből, illetve asztali és mobilapplikációként is elérhető. A Teams fő funkciói az instant messaging (chat), audio- és videokonferencia, fájlok közös szerkesztése, munkacsoportok létrehozása, illetve kiegészítő alkalmazások (pl. OneNote, Planner) közös használata. A Microsoft Teams megkönnyíti a csapatmunkát, használata jelentősen növelheti a munkavégzés hatékonyságát, ugyanakkor az együttműködés biztonsági kritériumainak is megfelel.

A bevezetéshez vezető döntés komoly mérlegelést és szaktudást igényel. Ha az Ön vállalata, intézménye még csak gondolkozik egy csoportmunkaszoftver bevezetésén, a T‑Systems Microsoft Teams konzultációs és kialakítási megoldásai akár a felmérésben, előkészítésben, akár a bevezetésben szakértő segítséget nyújtanak.

Ha az Ön vállalata szeretné mérlegelni, érdemes-e bevezetni a Microsoft Teams csoportmunkaszoftvert,Microsoft Teams konzultációs szolgáltatásunk segít tisztázni a legfontosabb kérdéseket. Pontosan hogyan tudja a Teams gördülékenyebbé tenni a mindennapi munkát, támogatni a távoli munkavégzést? Milyen költségekkel jár a használata? Hogyan integrálható a meglévő infrastruktúrához?

Tudjon meg többet Microsoft Teams konzultációs megoldásunkról!

Ha már döntött, szakértő segítséget tudunk nyújtani a Microsoft Teams bevezetésében az O365-előfizetés létrehozásától a szolgáltatás konfigurációján, a kollaborációs szabályok beállításán át igény szerint egészen az MS Teams-adminisztrátori oktatásig.

Tudjon meg többet Microsoft Teams kialakítása megoldásunkról!

További információkért forduljon ügyfélmenedzseréhez, vagy írjon szakértőinknek a cloudsolutions@t-systems.hu e-mail-címre!

Megosztás