cloud infrastruktúra1280x450

Cloudinfrastruktúra-felmérési szolgáltatás

Ha az Ön vállalatánál vagy intézményénél is felmerült az infrastruktúra felhőbe költöztetésének igénye, érdemes előtte egy alapos felmérést végezni, hogy pontosan tisztában legyen a migráció előnyeivel, kockázataival és várható költségeivel.

A T-Systems cloudinfrastruktúra-felmérési szolgáltatásai átfogó megoldást nyújtanak az Ön vállalata vagy intézménye meglévő alkalmazásainak és infrastruktúrájának vizsgálatára a felhőbe történő költöztetés szempontjából. A felmérés eredményeként egy részletes riportot készítünk, majd kiértékeljük és egyeztetjük ügyfelünkkel, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Két megoldást kínálunk:

  • Az Azure infrastruktúra-felmérési szolgáltatás keretében a vizsgálatot natív eszközökkel (Azure Migrate és Azure TCO Calculator) végezzük és konzultatív interjúkkal egészítjük ki. A vizsgálat magában foglalja többek között az infrastruktúra felhős készültségi szintjének megállapítását és a migrációt követően várható havi Azure-költségek becslését is.

  • A teljes körű infrastruktúra-felmérési szolgáltatás esetében a vizsgálathoz a Deutsche Telekom által bevizsgált és ajánlott RapidAdoptTM módszertant használjuk, és egy több mint 100 kérdésből álló felhőértékelési keretrendszerrel egészítjük ki, mely műszaki, működési, üzleti, megfelelőségi és biztonsági szempontból is vizsgálja a felhőbe történő migráció lehetőségeit. A teljes körű felmérés során azt is megvizsgáljuk, hogy az Ön vállalata számára melyik a legmegfelelőbb felhőkörnyezet. A szolgáltatás a TCO-számítást (tulajdonlás teljes költsége) és az üzleti eset kialakítását is magában foglalja.

További információkért forduljon ügyfélmenedzseréhez, vagy írjon szakértőinknek a cloudsolutions@t-systems.hu e-mail-címre!

Megosztás