Mailbox-migrációs-szolgáltatás

Mailbox migrációs szolgáltatás

Napjainkban egy munkahelyen belül több generáció és számos különböző munkastílus megfér, a távmunka pedig egyre inkább a mindennapok részévé válik. A Microsoft 365-ben végzett online csapatmunkára történő átállás ügyfeleink meglévő levelezőrendszereit is érinti: ahhoz, hogy a Microsoft 365 nyújtotta előnyöket maximálisan ki tudják használni, a munkatársaik levelezéseinek és naptárbejegyzéseinek a felhőbe költöztetése is szükséges.

A T-Systems Magyarország Mailbox migrációs szolgáltatása biztosítja az Ön vállalata vagy intézménye on-premise levelezőrendszereinek Microsoft O356 Exchange Online szolgáltatásba történő migrációját.

A migráció során a telephelyi levelezőrendszeren található adatok (felhasználói kontaktok, naptárak, postafiókok és ezek teljes tartalma) teljesen (vagy igény szerint részlegesen) a Microsoft-felhőben található O365 szolgáltatásba kerül át. A migráció nem befolyásolja a megszokott levelezési forgalmat.

Tudjon meg többet a Mailbox migrációs szolgáltatás részleteiről!

További információkért forduljon ügyfélmenedzseréhez, vagy írjon szakértőinknek a cloudsolutions@t-systems.hu e-mail-címre

Megosztás