Adatmentési megoldások

Legyen szó bármilyen tevékenységi körről, a vállalat kezelésében, birtokában lévő adatok a legértékesebb dolgok közé tartoznak a szervezet számára. A kritikus adatok elvesztése felbecsülhetetlen üzleti kárral járhat, adott esetben a cég csődjéhez is vezethet.

Ezért kritikus jelentőségű, hogy a céges adatok ne pusztán magas rendelkezésre állású informatikai infrastruktúrán legyenek tárolva, hanem elvesztésük vagy módosulásuk esetén visszanyerhetők legyenek. Egyetlen teljesen redundáns, 100%-os rendelkezésre állású rendszer sem véd a véletlen vagy szándékos (rosszindulatú) adatmódosítási, adattörlési tevékenységek ellen.

A T-Systems kompetenciaközpontja olyan adatmentési megoldások tervezésében, kivitelezésében és migrációjában is rendelkezik tapasztalattal, amely segítségével a hiba fellépését megelőző 15 perccel korábbi állapot visszaállítható – úgy, hogy a mentési folyamat nem terheli jelentősen a kiszolgáló informatikai rendszereket, illetve nem jár az általuk nyújtott szolgáltatások leállásával.

Kapcsolat

Németh László

üzemeltetési teamvezető, T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal