A T-Systems Cloud & Data Center bemutatása

A T-Systems nagybiztonságú adatközpontja a lehető legjobb választás az infokommunikációra alapozott üzletének gyors és költséghatékony felvirágoztatásához.

Az infokommunikációs infrastruktúra-kihelyezés (kolokáció) legjelentősebb hazai szolgáltatójaként a Adatközpont budapesti létesítménye a világon jelenleg elérhető legmagasabb technológiai szintet képviseli. Új piacainak meghódítására biztonságos, megbízható, költséghatékony utat kínál.

Az Adatközpontban Ön gyakorlatilag korlátlan adatátviteli sávszélességet és optimális hálózati körülményeket élvezhet. A legszigorúbb szabványokat is kielégítő biztonsági rendszer, maximális tűzvédelem, garantáltan folyamatos villamos energia ellátás és a környezeti feltételek kifinomult szabályozása gondoskodik üzleti szempontból kritikus berendezéseinek és alkalmazásainak védelméről, megbízható működéséről.

Az Adatközpontban számos magyarországi vezető sávszélesség-szolgáltató épített ki csatlakozást. A választás lehetősége, ebből eredően nagyobb biztonságot és kedvezőbb tarifákat kínál a bérlőknek.

A T-Systems Cloud & Data Center magasan képzett munkatársai 24 órás üzemeltetői támogatást nyújtanak, elvégzik az alapszintű üzemeltetési és karbantartási feladatokat, mi több, a központban számos – többségében máshol hozzáférhetetlen – értéknövelt szolgáltatást is élvezhetnek a bérlők.

Ha a T-Systems nagybiztonságú adatközpontjába költözteti infokommunikációra alapozott központi vállalati rendszereit, akkor csak a fő üzleti tevékenységére kell koncentrálnia, és csúcshatékonysággal működtetheti vállalkozását.

A T-Systems Adatközpont 2013-ban elnyerte az Energiahatékony Vállalat díjat , 2014-ben pedig az Energiatudatos Vállalat díjat a Virtuális Erőmű Program (VEP) keretében. Az energiahatékonysággal összefüggő fejlesztések a T-Systems Adatközpontjában 2010 óta egységes, auditált keretrendszer segítségével zajlanak: még a vonatkozó EU-s szabvány hatályba lépése előtt alakította ki a vállalat energia irányítási rendszerét, melyet a vonatkozó az uniós szabvány (ISO 50.001) életbe lépésével elsőként verifikált Magyarországon az új előírások alapján.

Információtár