Mérnöki szolgáltatások

A T-Systems magasan képzett informatikai, telekommunikációs, villamos- és gépészmérnökei a nap 24 órájában és az év 365 napján állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Kollégáink elvégzik azon feladatokat, amelyet távoli üzemeltetéssel nem lehet megoldani. Legyen az egy egyszerű rendszer-újraindítás, kábeláthelyezés, logisztikai vagy technikai feladat, mérnökeink elvégzik ezt, ezzel időt és költséget takarítva meg ügyfeleink számára.

Mérnökeink rendelkeznek az adatközponton belüli rendszerek üzemeltetéséhez szükséges tudással és tapasztalattal, amelyet számos vizsga és oklevél is igazol.
Tudásuk szinten tartása elengedhetetlen, hiszen a központ sajátosságából kiindulva minden ügyfélnél egyedi megoldásokat és szolgáltatásokat kell nyújtaniuk.

A T-Systems felismerte, hogy mérnökei tudását a lehető legmagasabb szinten kell tartani ahhoz, hogy a felmerülő kihívásoknak maradéktalanul eleget tegyenek.
Ennek jegyében hoztunk létre egy olyan továbbképzési szisztémát, amely biztosítja a szükséges tudás és tapasztalat megszerzését és szinten tartását kollégáink számára.
Az oktatási rendszer egyben lehetővé teszi azt is, hogy a berendezésekben kiépített redundanciát a személyi feltételek oldalán is megteremtsük, így minden rendszerhez minimálisan két mérnök áll rendelkezésre a fent említett időszakokban.