Üzletmenet-folytonossági szolgáltatás

A T-Systems – azonfelül, hogy az infokommunikációs berendezéseknek az elérhető legmagasabb szintű infrastrukturális szolgáltatásokat biztosítja – nem feledkezik meg az üzlet emberi oldaláról sem.Üzletmenet-folytonossági szolgáltatásunk megoldást nyújt arra az esetre, ha munkatársai munkavégzését bármilyen esemény akadályozza.

Legyen az árvíz, bombariadó vagy egy hosszabb ideig tartó áramszünet, esetleg távközlési szolgáltatás kiesése, a T-Systems garantálja, hogy üzleti folyamatait megszakítás nélkül folytathatja adatközpontjában.Kompletten felszerelt iroda áll ügyfeleink rendelkezésre, mely tartalmazza a szükséges infrastrukturális, informatikai és telekommunikációs rendszereket is.

Előre egyeztetett forgatókönyv alapján mérnökeink a bejelentést követően azonnal megkezdik az Önök rendszereinek felállítását a megadott konfiguráció alapján. Mire munkatársaik megérkeznek, már az ismerős alkalmazások előtt találják magukat, így biztosítva az üzletmenet folyamatosságát.
Akár rövid, akár hosszú távon veszik igénybe ezt a szolgáltatást, a megtérülés garantált, hiszen a kiesett üzleti idő sokszor igen költséges lehet.