Épületintegrációs szolgáltatások

Egyre többször hivatkoznak „negyedik közműként” a korszerű épületek strukturált kábelezési rendszerére és az IP kommunikációra, hiszen olyan fontos szerepet tölt be, mint a víz-, a gáz- vagy az elektromos hálózat.

Az IP gerincen nem csak a konvergens kommunikáció zajlik, hanem a fizikai biztonsági és épületgépészeti vezérlő jelzések is az IP protokollt használják a központi vezérlő intelligenciával való kommunikáció során. A különböző rendszerek integrációja révén az „intelligens épület” a benne dolgozók számára több szolgáltatást nyújt, biztonságosabban és gazdaságosabban üzemeltethető.

A T-Systems célja, hogy segítséget nyújtson mind az építtető, beruházó, épületüzemeltető, mind az épületet használó cégek számára korszerű, gazdaságos irodaépületek tervezésében. A kommunikációs rendszerek, a minőségi kábelezési infrastruktúra, a minősített fizikai biztonsági rendszerek szállítását, rendszerintegrációját alaptevékenységként, az épületgépészeti vezérlések IP gerincre történő illesztését partner cégeken keresztül végezzük. Az adatközpontok, szerver szobák tervezését és kiépítését a szintén ezen tevékenység keretében végezzük.

 Wilhelm   Tibor

Kapcsolat

Wilhelm Tibor

Kiemelt szakértékesítési szakmai irányító, T-Systems Magyarország

Tel: +36305918566

Tel: +36305918566


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás