Struktural-kabelezesi-rendszer

Strukturált kábelezési rendszerek

A T-SYSTEMS által alkalmazott technológiák

A SYSTIMAX® strukturált kábelezési rendszer piacvezető a világban és Magyarországon is, így strukturált kábelezés kiépítésére elsősorban ezt javasoljuk. Gyártója és fejlesztője a CommScope.

Legfőbb jellemzője talán az, hogy valamennyi adatátviteli igényre (Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, 10 Gigabites Ethernet, soros adatátvitel, videó, KábelTV, stb.) saját laborukban kifejlesztett és tesztelt réz és optikai kábelezési megoldással és kiegészítőkkel rendelkezik. A SYSTIMAX® egyedülálló módon, nem csak a kábelezési rendszer egyes komponenseinek működését garantálja, hanem az alkalmazások működésére is 25 éves garanciát vállal!

Technológiai újítása az intelligens infrastruktúra menedzsment (IIM) megvalósítása, azaz bármely pillanatban ismerjük a rendezőkön kialakított összekötéseket, és ezzel tudjuk, hogy az adott végponthoz milyen eszköz csatlakozik, és az mivel van összekötve. A változtatások nyomon követése mellett központi adatbázisból tervezhetők és menedzselhetők az átkötések, sőt helymeghatározásra és kamerák integrációjára is képes. Ma már a hagyományos RJ-45 rendezőfelületek is iPatch-ready tulajdonsággal rendelkeznek, azaz a hagyományos patchkábelékkel kiépített kapcsolatok megbontása nélkül működés közben kiegészíthető a teljes rendszer az IIM funkcióra.

Amennyiben a költséghatékonyság a fő szempont, a Commscope a SYSTIMAX® brand mellett a NetConnect brandet javasolja, ebből a rendszerből szintén sok komoly hazai projektet telepítettünk.

Megoldásaink és szolgáltatásaink

A strukturált kábelezési rendszerek megvalósítása és üzemeltetése során kiemelt figyelmet fordítunk széles körű szolgáltatások biztosítására is:

  • Konzultáció, tanácsadás már az épületek tervezésének idején,
  • igények elemzése, analizálása
  • tervezés, optimalizálás,
  • kulcsrakész kivitelezés,
  • kábelezések szabvány szerinti mérése, minősítése,
  • oktatás,
  • rendszerfelügyelet, üzemeltetés

A kábelezési rendszerek tervezési és kivitelezési feladatait tapasztalt, magas szinten kiképzett és a vizsgázott szakemberek végzik, ami a gyártói garancia és a vevői elégedettség alapvető feltétele.

 Wilhelm   Tibor

Kapcsolat

Wilhelm Tibor

Kiemelt szakértékesítési szakmai irányító, T-Systems Magyarország

Tel: +36305918566

Tel: +36305918566


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás