Instant Network szolgáltatáscsalád

Ahogy az az IT világában általánosan  megfigyelhető, a hálózatok terén is egyre inkább előtérbe kerülnek a beruházásmentes havidíjas szolgáltatások. Ezek legfontosabb előnye, hogy nemcsak a megfelelő hálózati eszközök biztosítását foglalják magukban, de azok szakszerű üzembehelyezését is, továbbá teljes futamidőre megoldott a rendszerek monitorozása és SLA melletti helyszíni hibaelhárítása is. A T-Systems Magyarország hálózati szolgáltatáscsaládja az Instant Network nevet kapta és bármilyen méretű és funkcionalitású (LAN, WAN, WIFI stb.) IT hálózati megoldásra értelmezhető.

Instant Network szolgáltatáscsalád

Az Instant Network szolgáltatás elsősorban a Cisco Systems hálózati eszközeire épül.Rugalmas futamidő: Instant Network szerződéseink időtartama rugalmasan alakítható ki 12 és 60 hónap között. Természetesen egyedi megállapodás mentén akár ettől való eltérés is lehetséges.

3 az egyben:

Instant Network Essential: a leggyakrabban használt eszközökre épülő szolgáltatásainkat foglalják magunkban, a legkedvezőbb havidíj mellett.

InstantNetwork Private: Minden ami nem fér bele az Essential portfólióba, mert a hálózat optimális működéséhez, abban nem szereplő eszközöket terveznek mérnökeink. A Private változat a rugalmasság és megalkuvás nélküli műszaki megoldások biztosítéka.

Instant Network Simple: A Cisco Sytems Meraki eszközeit és megoldásait kínáló szolgáltatás. A Meraki a felhő-menedzselt hálózati rendszerek iparági etalonja, a megbízható működés mellé központi menedzsment és monitoring is társul.

 Szabó   Péter

Kapcsolat

Szabó Péter

Szenior értékesítési konzultáns , T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás