Hálózatok megvalósítása, implementálása

Hálózatok megvalósítása, implementálása

Az IT hálózat megtervezése és az erről szóló megállapodás megkötése után ügyfeleinkkel közös célunk annak mielőbbi működésbe állítása, természetesen olyan módon, hogy az a napi üzletmenetet a legkisebb mértékben zavarja. Gondot kell fordítani ügyfeleinknek az üzemeltetésben résztvevő szakembereinek felkészítésére is.

Implementációs szolgáltatásaink elemei:

 • Projektmenedzsment
  Az implementáció megvalósítására, a telepítés folyamatára, az átadás-átvételi és változáskezelési eljárások lebonyolítására részletes projektterveket dolgozunk ki, amelyek betartását projektmenedzserünk felügyeli.
 • Installáció, üzembe helyezés
  Az implementációs terv alapján leprogramozzuk és a fizikai helyszíneken telepítjük az egyes rendszerkomponenseket.
 • Rendszerintegráció
  Felélesztjük a telepített komponensek egymással és a kapcsolódó IT komponensekkel, alkalmazásokkal való együttműködését.
 • Mérés, tesztelés
  A tesztelési terv alapján, önállóan és a rendszerintegrációt követően is teszteljük a rendszert alkotó eszközöket. Egyesével ellenőrizzük az egyes komponensek működését, valamint a komponensek együttműködését.
 • Oktatás
  Ügyfeleink technikai személyzetének képzése, a megvalósított rendszerrel és üzemeltetésével kapcsolatos információk átadása a projekttel párhuzamosan történik.
 • Dokumentáció
  A rendszer implementációja után részletes megvalósítási, és az esetleges ügyféligények alapján üzemeltetési és vészhelyzeti dokumentációkat készítünk.
 • Átadás-átvételi eljárás
  A szerződésben rögzített rendszer átadása, a feladatok elvégzése után az átadás-átvételt jegyzőkönyvben rögzítjük.
 Szabó  Péter

Kapcsolat

Szabó Péter

Szenior értékesítési konzultáns , T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal