Kommunikációs Megoldások

A T-Systems kommunikációs megoldásokkal foglalkozó tevékenysége felöleli a technológia nyújtotta lehetőségek teljes spektrumát, a hagyományos alközponti rendszerektől a telepített IP alapú hang- és videokommunikációs megoldásokon át a felhőből nyújtott megoldásokig és törekedik a megoldások közötti átjárhatóságra és a szinergia eredményes kiaknázásra.

Az így létrejövő konvergens kommunikációs megoldások gyakorlati eredménye a személyes kapcsolatokat és az üzleti folyamatokat egyaránt felölelő, mindenki számára igényei szerint hozzáférhető és hatékony kollaborációs infrastruktúra.

Ebben a szemléletben megvalósított konvergens kommunikációs rendszerek kialakítása korántsem öncélú, hiszen ezek az integrált rendszerek

  • beépülnek a vállalat üzleti folyamataiba és hatékonyan támogatják őket,
  • növelik az eredményességet és hatékonyságot,
  • versenyelőnyt jelentenek a konkurenciával szemben,
  • megtakarítást generálnak.

Mindezen képességek, előnyök arra inspirálnak minket, hogy sikeres tevékenységeink fejlesztésében messzemenően vegyük figyelembe Földünk védelmét. Termékeink, megoldásaink bevezetésében beépítjük a fenntartható fejlődés ajánlásait, saját megoldásaink fejlesztésében pedig a fő szempont az energia megtakarítás maximalizálása, a környezet védelme és a károsanyag-kibocsátás minimalizálása.

Szolgáltatásaink