Videokommunikációs megoldások

A videokommunikációs megoldások ma már nem csak a felsővezetők luxus játékszerei: használatukkal a munkatársak, beszállítók, üzleti partnerek közötti napi kapcsolattartást helyezhetjük új alapokra.

A videokommunikációs megoldások ma már a személyes megbeszélések valódi alternatíváját képesek nyújtani. Legyen szó telepített videokonferencia megoldásról vagy felhő alapú megoldásról, a megfelelő tudású végpontok segítségével minden helyzetben kiválló minőségű konferenciák folytathatók.

A videokommunikáció előnyei főleg napjainkban rendkívűl kiemelkedőek:

  • Az utazási és szállásköltségek csökkentése
  • Az utazással járó veszélyek megszüntetése
  • Egyensúly a munka és a magánélet között
  • Kiválóan használható belső oktatásokra, információcserére
  • Zöld, fenntartható, takarékos szemlélet

A T-Systems által kínált videokonferencia-rendszerek az iparág legnevesebb gyártóitól származnak, amelyek nem csak termékeik minőségében, de fejlesztésekben és support kínálatuk tekintetében is piacvezetőek. Törekedünk az egyszerű, felhasználóbarát rendszerek kiépítére, amely használata nem igényel speciális IT tudást.

A korábban elterjedt Cisco és egyéb gyártók SIP kompatibilis megoldásai mellett mára már Microsoft Teams vagy Zoom kompatibilis tárgyalók tervezését, telepítését és üzemeltetését is tudjuk bizotsítani az érdeklődők számára.

Audiovizuáltechnikai teremintegráció
Videokommunikációs beruházásunk akkor éri el a célját, ha azt a vállalat vagy intézmény munkatársaiból minél többen használják. Ezért nem csak magának a rendszernek a kiválasztása és telepítése fontos, hanem az elhelyezés optimális fizikai környezetes is. A T-Systems segítséget nyújt a funkcionalitásban professzionális, mégis esztétikus tárgyalótermi környezet kialakításában is.

Videokommunikációs megoldásaink