Videokommunikációs megoldások

A virtuális tárgyalótermi rendszerek ma már nem csak a felsővezetők luxus játékszerei: használatukkal a munkatársak, beszállítók, üzleti partnerek közötti napi kapcsolattartást helyezhetjük új alapokra.

A videokommunikációs megoldások ma már a személyes megbeszélések valódi alternatíváját képesek nyújtani. A képátvitelben a HD (High Definition) technológia felhasználásával minden igényt kielégítő részletgazdagság érhető el. Mindez a hangátvitel tökéletesítésével és felhasználóbarát kezelőfelületekkel kiegészítve a virtuális tárgyalóterem érzését képes kelteni.

A videokommunikáció előnyei

  • Az utazási és szállásköltségek csökkentése
  • Az utazással járó veszélyek megszüntetése
  • Egyensúly a munka és a magánélet között
  • Kiválóan használható belső oktatásokra, információcserére
  • Zöld, fenntartható, takarékos szemlélet

A T-Systems által kínált videokonferencia-rendszerek az iparág legnevesebb gyártóitól származnak, amelyek nem csak termékeik minőségében, de fejlesztésekben és support kínálatuk tekintetében is piacvezetőek.

Audiovizuáltechnikai teremintegráció

Videokommunikációs beruházásunk akkor éri el a célját, ha azt a vállalat vagy intézmény munkatársaiból minél többen használják. Ezért nem csak magának a rendszernek a kiválasztása és telepítése fontos, hanem az elhelyezés optimális fizikai környezetes is. A T-Systems segítséget nyújt a funkcionalitásban professzionális, mégis esztétikus tárgyalótermi környezet kialakításában is.

Videokommunikációs megoldásaink

Megosztás