Outsourcing és üzemeltetési szolgáltatások

Az infokommunikációs piac egészére mind inkább jellemző az integrált szolgáltatások tendenciaszerű megjelenése. Ez többek között a fix- és mobilkommunikáció erőteljes közeledésében, összekapcsolódásában, valamint az internetalapú adat- és hangkommunikációs technológiák elterjedésében, és az integrált IT megoldások iránti igényben nyilvánul meg.

Outsourcing és üzemeltetési szolgáltatások A T-Systems mind a vezetékes-, mobiltelefon-, és internet szolgáltatás, az IT-alkalmazás- és IT-infrastruktúra-szolgáltatások tekintetében képes komplex ajánlatok kidolgozására, a folyamatok működtetésére, kedvező fizetési konstrukciók kialakítására és a rendszerek üzemeltetésére – vagyis ICT-szolgáltatások nyújtására egy kézből, amivel a hazai infokommunikációs (ICT) piac egyedülálló szereplőjévé vált.

Az infokommunikációs igények gyors változása egyre inkább arra ösztönzi a vállalkozásokat és az intézményeket, hogy kiszervezzék az alaptevékenységükhöz nem szorosan kapcsolódó munkafolyamatokat, így optimalizálhatják működésüket, és erőforrásaikat hatékonyabban fordíthatják alaptevékenységükre.

A T-Systems széleskörű, sokéves múltra visszatekintő szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik a hazai piacon. Arra törekszik, hogy megismerje ügyfeleinek működését, folyamatait, hogy szolgáltatásait minél pontosabban egyedi igényekhez igazíthassa.Cégünkaz informatika valamennyi területére kiterjedő szakértői bázisára alapozva magas szakmai színvonalú szolgáltatást nyújt, amely – a szerződésben rögzített szolgáltatási szintek mentén – mérhető és számon kérhető.

Az üzemeltetési szolgáltatások és a minőséget leíró szolgáltatási megállapodások (SLA-k) az ITIL-módszertan szerint kerültek kialakításra, amelyek garantálják, hogy szolgáltatások a lehető legjobban illeszkedjenek felhasználók igényeihez, belső folyamataihoz.

A szolgáltató finanszírozza a kezdeti jelentős beruházást, amely infokommunikációs szervezete költségvetésében az évek között egyenletesen megosztott működtetési költségként jelenik meg havidíj formájában. A szolgáltatások költségei így átláthatóvá, és - a valóságos felhasználások alapján – tervezhetővé válnak.
A szolgáltatás magában foglalja a Service Desk elérhetőséget, amely az év 365 napján 24 órás elérési felületet biztosít szerződéses ügyfelek számára. Igény esetén a szolgáltatásnyújtást dedikált szolgáltatás-menedzser vezeti, koordinálja és garantálja a szolgáltatási szinteken való működést.

A T-Systems kiemelt célja, hogy partnereinek bemutassa az innovatív megoldások üzleti értékét annak érdekében, hogy a legkorszerűbb termékeket és szolgáltatásokat a saját versenyképességük szolgálatába állítani. Egyesített szakértelme és kompetenciája révén a leghatékonyabb szolgáltatás-kombinációk kialakítását képes nyújtani, amelyek révén a T-Systems ügyfelei tényleges piaci előnyre tehetnek szert saját tevékenységi körükben.

A T-Systems az alábbi területeken kínál megoldásokat ICT területen:

 • IP telefonrendszerek telepítése, üzemeltetése SLA alapon, a szükséges telekommunikációs háttér biztosítása, optimalizálása,
 • szerver- és kliens infrastruktúra kiépítése, üzemeltetése,
 • az IT infrastruktúra optimális üzemeltetéséhez szükséges adatközponti elhelyezés biztosítása (hosting, ill. kolokáció),
 • vezetékes vagy vezeték nélküli hálózati infrastruktúra kialakítása, valamint SLA alapon üzemeltetése,
 • informatikai biztonság kialakítása és üzemeltetése,
 • vezetékes vagy vezeték nélküli hang- és adat szolgáltatások nyújtása

A T-Systems outsourcing és üzemeltetési szolgáltatásainak előnyei:

 • Hatékonyság növelési eszközök: sztenderdizálás, konszolidáció és a folyamatok automatizálása,
 • több mint 10 éves múlt,
 • szakértelem és tapasztalat,
 • a szolgáltató által vállalt, számon kérhető szolgáltatási szint,
 • egyedi IT-igények alapján kialakított széles szolgáltatásválaszték,
 • egykapus kiszolgálás: hang és adat kommunikációs termékek informatikai megoldással kombinálva komplex szolgáltatásként.