Száguldjon a 4G-vel, a Telekom leggyorsabb mobilhálózatával!

4G LTE 4G/LTE hálózatunkon a kínált sávszélesség letöltés esetén akár 150 Mbit/s is lehet így 4G/LTE képes eszközeinkkel és mobilinternet-csomagjainkkal élmény az internetezés!

Tudja meg mennyivel gyorsabb a 4G/LTE, nézze meg sebességteszt videónkat!

4G sebességteszt

4G LTE

Mi az a 4G/LTE?

Az LTE rövidítés az angol Long Term Evolution kifejezésből származik, és egy olyan új rádiós technológiát jelöl, amely teljesen IP-alapú, kis késleltetésű, nagyon gyors adatátvitelt biztosít különböző nagy sávszélesség-igényű szolgáltatások számára. Azaz nagyon gyors mobilinternetet biztosíthat sokak számára.

Mire jó a 4G/LTE?

NAGY FÁJLOKAT TÖLTHET LE, VAGY FEL RÖVID IDŐ ALATT
Nagyméretű fotókat, videókat, dokumentumokat vagy bármilyen más fájlt tölthet le és fel 4G/LTE-n menet közben, mintha az otthoni gépét használná. Az elkészült jó minőségű, akár HD, illetve később akár 3D-s tartalmakat út közben is megoszthatja majd a videomegosztó oldalakon.

DIGITÁLIS TV ÉS VIDEOKONFERENCIA
A távolabbi jövőben az LTE biztosíthatja majd, hogy vezeték nélkül élvezze a digitális tévét, vagy otthonodban, irodádban ülve kiváló kép- és hangminőséget kínáló videokonferencián vegyen részt.

VIDEÓKAT, FILMEKET NÉZHET NAGY FELBONTÁSBAN
Az LTE nagy sávszélességének köszönhetően videókat, filmeket nézhet nagy felbontásban, a jövőben pedig majd akár 3D-ben is. Ezek a videók nagyobb méretűek, a letöltésükhöz nagy sebességű internetelérésre van szükség.

ONLINE JÁTÉKOKAT JÁTSZHAT AKADÁS NÉLKÜL
A gyors válaszidőnek és az átviteli sebességnek köszönhetően azokkal az online játékokkal is játszhat majd mobilneten, amelyeknél fontos a kis késleltetés, az un. ping. (pl. real time stratégiai játékok, autós játékok).

Gyors, stabil mobilinternet kapcsolat a T-Mobile 4G/LTE hálózatán!
Új mobilhálózat, amivel a korábbinál is gyorsabb, még több lehetőséget biztosító mobilinternet- szolgáltatást nyújthatunk.A 4G/LTE hálózat új állomásai az eddigiekhez képest 50%-kal kevesebb energiát igényelnek, ezért az LTE környezetbarát technológia.

A 4G/LTE technológiáról

Az LTE (Long Term Evolution) egy új, az EDGE és az UMTS rendszereket leíró szabványcsaládot kiegészítő új rádiós technológia, modernebb, mint a 3G/HSPA. Az LTE előnyei között említhető a gyorsabb körülfordulási (késleltetési) idő, a nagyobb a névlegesen elérhető maximális le- és feltöltési sebesség és a felhasználók által tapasztalt átlagos sebesség összehasonlítható körülmények között.

A 3GPP, a szabványt meghatározó nemzetközi telekommunikációs szövetség az alábbi követelményeket állította fel az LTE-vel szemben:

 • Hosszútávon is biztosítsa a versenyképességet (több, mint 10 év).
 • Adatcsomagokra legyen optimalizálva.
 • Rugalmas sávszélességeket biztosítson.
 • A meglévő és új frekvenciasávokat is támogassa.
 • Egyszerűbb legyen a hálózati architektúra.
 • Működjön együtt a meglévő rendszerekkel (GSM, UMTS).

Az LTE technológia főbb műszaki előnyei:

 • Több adó és vevő antenna (MIMO).
 • Keskenysávú vivők (OFDM működése).
 • Hogyan osztoznak az erőforrásokon? (Radio blokkok).
 • Rugalmas sávszélesség használat.
 • Nagyobb kapacitás.

Válasszon 4G/LTE hálózaton is használható mobilinternet-csomagjaink közül!

Havi díjas szolgáltatás és díjcsomagok Díjban foglalt belföldi adatforgalom Kínált legnagyobb sávszélesség letöltés esetén
BusinessNet M 7 GB 30 Mbit/s
garantált le- és feltöltési sebesség 0 Mbit/s
BusinessNet L 12 GB 30 Mbit/s
garantált le- és feltöltési sebesség 0 Mbit/s
BusinessNet XL 25 GB 150 Mbit/s
garantált le- és feltöltési sebesség 0 Mbit/s
BusinessNet XXL 45 GB 150 Mbit/s
garantált le- és feltöltési sebesség 0 Mbit/s
BusinessNet XXXL 70 GB 150 Mbit/s
garantált le- és feltöltési sebesség 0 Mbit/s

Egyedi fordulónap szerinti havi adatforgalom-mérés
A havi díjas mobilinternet csomagokban foglalt adatmennyiség az adott hónap meghatározott napjától a következő hónap azonos napjáig forgalmazható le, így a hónap eleje és vége közötti időszakot érintő számlázási ciklus, valamint az adatforgalom mennyiségének mérése eltér egymástól.
Adatforgalmi értesítő
A szolgáltatás díjmentesen és automatikusan tájékoztató üzenetet küld Önnek sms-ben, ha a díjcsomagjának havi díjában foglalt adatmennyisége 80%-át, illetve 100%-át felhasználta.

Hol használható?

Már 1692 településen érhető el a nagy sávszélességű 4G/LTE hálózat. Budapest és agglomerációja, valamint számos vidéki nagyváros után országosra bővült a 4G lefedettség!

4G/LTE lefedettségi térkép és településlista

Mivel használható?

Válasszon 4G/LTE-képes készülékeink közül!

Eszközök


Keresse a 4G/LTE jelzést készülékeinket az alábbi árlistában!

Keresse a 4G/LTE jelzést készülékeinket az alábbi árlistában!

Mobileszközök árlistája

LTE adatroaming

2015. március 9-től a magyarországi 4G-s hálózat mellett Németországban, a Telekom Deutschland új generációs mobilnet-szolgáltatását is igénybe vehetik a külföldre látogató ügyfeleink.
Előfizetőink számára a gyors mobilnet előnyei az idei év folyamán fokozatosan további 30 Telekom-partnerhálózatban válik elérhetővé.

A külföldre látogató, Telekom roaming adatdíjcsomaggal és ezzel egyidejűleg belföldi 4G képes díjcsomaggal rendelkező ügyfeleink alapvetően a mobilnet sebességében fognak pozitív változást tapasztalni. A szolgáltatás az ügyfelek számára automatikusan elérhetővé válik, nincs szükség aktiválásra. Ugyancsak a fenti időponttól a Telekom szerződött partnereinek hazánkba látogató ügyfelei Magyarországon rá tudnak kapcsolódni a Telekom 4G hálózatára, amely jelenleg 80 százalékos országos lefedettséggel rendelkezik.

Az ügyfelek a mindenkori 4G roaming elérhetőségéről a Telekom weboldalán és a telefonos ügyfélszolgálaton tájékozódhatnak.

Információtár

Megosztás