HD Hang - Életre kelti a beszélgetéseket

hd-hang-252x142 A Telekom Magyarországon elsőként hozta el mobilos ügyfelei számára a kristálytiszta, rendkívül éles HD minőségű telefonálást.

  • Díjmentes
  • Már be is kapcsoltuk

A feltételek teljesülése esetén bármely ügyfelünk számára elérhető.

Élvezze Ön is a kristálytiszta HD hangzást üzleti hívásaikor a Magyarországon elsőként, díjmentesen bevezetett HD hang szolgáltatásnak köszönhetően!

2013. júliusától elérhetővé tettük a HD Hang technológiát, amit díjmentesen és automatikusan élvezhetnek egymás közti beszélgetéseik során azok a szélessávú mobilhálózatot használó előfizetőink*, akik arra alkalmas, HD Hang-képes okostelefonnal rendelkeznek.

A HD Hang előnyei:

  • Az eddiginél is tisztább, természetesebb, prémium hangminőséget biztosít a beszélgetések alatt.
  • Kiszűri a telefonálást zavaró háttérzajokat, így Ön teljes mértékben arra figyelhet, ami Önnek és vállalkozásának igazán fontos.
  • A szolgáltatás automatikusan, díjmentesen, külön beállítás nélkül elérhető.
  • Egyértelműen és azonnal érezhető minőségi ugrás, ha beszélgetésben részt vevő mindkét fél rendelkezik HD Hang-képes okostelefonnal és a Telekom hálózaton belül, szélessávú mobilhálózatot használ.
  • A kínálatunkban megtalálható okostelefonok nagy részénél működik.

    *A szolgáltatás a Magyar Telekom ügyfelei számára érhető el.

 

Hogyan működik?

A HD Hang technológia kiszűri a zavaró háttérzajokat, az eredmény teljesebb, tisztább és természetesebb hatású hangzás.

Hogyan működik?

 

 


Mi kell hozzá?

HD hang

 

 

Csak T-Mobile ügyfelek között
HD Hang minőséghez a hívó és a hívott félnek is T-Mobile ügyfélnek kell lennie.

HD hang - telefon

 

 

 

Alkalmas okostelefon
A legtöbb nálunk kapható okostelefon támogatja a HD Hang minőséget.

HD hang - 3G

 

 

 

3G-kapcsolat
HD Hang minőséghez mindkét félnek kapcsolódnia kell a Telekom nagysebességű 3G-hálózatához. Lefedettségi térkép.

A szolgáltatáshoz nem szükséges mobilinternet előfizetés
és nem jár adatforgalommal.


 

Gyakori kérdések

Csak T-Mobile ügyfelek számára érhető el a HD Hang?
Igen, a T-Mobile havidíjas és feltöltős valamint Mix típusú hang díjcsomagjait használó ügyfelek között van lehetőség HD Hang minőségű mobiltelefon beszélgetésre.

Telefonom HD Hang-képes és 3G lefedettségű helyen tartózkodom, mégsem vettem észre változást a telefonbeszélgetés minőségében. Mi lehet a gond?
Ennek több oka is lehet. Kérjük, ellenőrizze, hogy készüléke a 3G-hálózatra kapcsolódik-e. Amennyiben EDGE vagy GPRS hálózatot használ, készülékének "Beállítások" menüpontjában tudja ezt 3G-re módosítani. A sikeres módosítást követően készüléke nyitóképernyőjén is látni fogja a pici 3G jelet. A másik lehetséges ok, hogy hívni kívánt partnerének nincs megfelelő készüléke, vagy a hívás pillanatában nem a Telekom mobil szélessávú hálózatát (3G ill. 4G/LTE) használja.

Pontosan mi a technológia háttere?
HD Hang (HD Voice, azaz Adaptive Multi-Rate Wideband – AMR-WB) jobb hangminőséget kínál szélesebb frekvencia-spektrumon. Az új HD hangátviteli szabvány szélesebb akusztikus frekvenciatartományban (50-7000 Hz a hagyományos 300-3400 Hz-hez képest) még több beszédjelet képes továbbítani

Megosztás