Multinacionális ajánlatok

Deutsche Telekom

Multinacionális ajánlatok A Deutsche Telekom világszerte több, mint 50 országban van jelen. Európa egyik legnagyobb szolgáltatójaként, a Deutsche Telekom képviselteti magát a nemcsak a legfontosabb európai, hanem az amerikai és ázsiai piacokon is. A vállalatcsoport több, mint Deutsche Telekom 260 000 dolgozót alkalmaz világszerte.

További információk 1.

További információk 2.

FreeMove

FreeMove A nemzetközi vállalatok nagy része már most is nemzetközi szinten kezeli a mobil flottáját. FreeMove 2003-ban jött létre, jelenlegi tagjai az Orange, TIM, T-Mobile és aTeliaSonera. A FreeMove szövetség keretében partnereinkkel együtt Európában 33 országban világszerte összesen 59 országban nyújtunk kedvező mobil szolgáltatásokat, olyan hálózatokon melyek összesen 404 millió embert szolgálnak ki. A multinacionális vállalatoknak nemzetközi támogatásra és kiszolgálásra van szükségük. A FreeMove lehetőséget teremt, hogy vállalata a világ minden szegletében sikeresen működjön.

Részletek

FreeMove termékek és szolgáltatások

1. Central Report

Web alapú szolgáltatás, mely a kiadások monitorozását teszi lehetővé. Az MNC anyavállalat kérésére a helyi leányvállalat mobil forgalmáról és kiadásairól adatokat továbbítunk a Deutsche Telekom felé, akik egységes PDF formátumba rendezve az anyavállalatnak továbbítják az aggregált adatokat.

Részletek

2. FreeMove InterConnect (FMIC)

Az FMIC egy nemzetközi mobil VPN szolgáltatás. Az FMIC lehetőséget teremt, hogy vállalata a világ minden szegletében sikeresen működjön, azáltal, hogy a cég számára kialakított zárt mobil hívócsoporton belül kedvező nemzetközi és roaming tarifákat biztosít számos országban.

Részletek

3. FreeMove International Roaming

A multinacionális vállalatok munkatársai a világ különböző országaiban dolgoznak, és rengeteget utaznak, illetve telefonálnak külföldre, vagy külföldön. Ezért a nemzetközi cégek számára elengedhetetlen, hogy kapcsolatban legyen - az akár éppen külföldön tartózkodó – munkatársakkal, méghozzá költséghatékonyan. A nemzetközi és a roaming hívások zónabesorolása egységes, ez kedvező, és átlátható feltételeket teremt a kiemelt MNC ügyfelek számára.

Részletek