Roaming

Roaming adat díjcsomagok megrendelése egyszerűen és gyorsan!

A My T-Systems Telemátrix felületén – a cég Adminisztrátora által – beállítható az a jogosultság, mely jelszó nélküli belépést engedélyez a külföldön automatikusan
felugró adatroaming önkiszolgáló weboldalra ( www.telekom.hu/adatroaming).

A beállítás után az önkiszolgáló weboldalon minden felhasználó egyénileg választhat az igényeinek megfelelő adatroaming díjcsomagjaink közül.
A jogosultság aktiválásához válassza ki a My T-Systems Telemátrix alkalmazásnál az Adatroaming önkiszolgáló weboldal opciót.

1. Mobilhasználat EU roaming helyzetben

Roaming Hanghívás indítása roaming környezetben, (nem Magyarországról) az Európai Unió tagállamaiból, valamint Andorra, Liechtenstein, Norvégia, Izland hálózataiból (továbbiakban EU) az Európai Unió tagállamaiba, az előfizető belföldi Díjcsomagja szerinti belföldi más mobil irányú alapdíjas hívás díja, de maximum nettó 63,7795 Ft.

Hanghívás fogadás az Európai Unió tagállamaiban: Díjmentes

SMS küldés roaming környezetben, (nem Magyarországról) az Európai Unió tagállamaiból az Európai Unió tagállamaiba: az Előfizető belföldi díjcsomagja szerinti más magyarországi hálózat irányába küldött alapdíjas SMS díja, de maximum nettó 19,6850 Ft/db.

SMS fogadás az Európai Unió tagállamain belül: Díjmentes.

MMS küldés: nettó 19,6850 Ft/db.

MMS fogadás: Díjmentes.

További információ az Üzleti ÁSZF 2. sz. mellékletének 12.7.2 pontjában olvasható.

2. Mobilhasználat Nemzetközi roaming helyzetben

Nemzetközi roaming telefonálásra

Havidíjas előfizetés esetén a Világjáró EU roaming díjcsomag igénybevételével egy adott országban egyszerű, és tervezhető a mobilhasználat. A helyi hálózatok bármelyikét választva ugyanis havidíjas előfizetőink percalapú számlázás mellett egységes, könnyen megjegyezhető díjakkal indíthatnak vagy fogadhatnak hívásokat, illetve küldhetnek SMS-t az adott országból. Ez alól kivételt képez az Amerikai Egyesült Államok, ahol az egyes szolgáltatók díjai eltérhetnek egymástól.

A roaming díjakat a Telekom havidíjas díjszabása tartalmazza. A roaming zónabesorolás pedig a linken érhető el: Világjáró EU roaming díjak*

*Az új Nemzetközi EU zóna kizárólag az Egyedi Üzleti Mobil díjcsomagokban érhető el. Amennyiben ettől eltérő díjcsomagot vesz igénybe úgy a díjak az Üzleti ÁSZF 2. sz. mellékletének 12.6 pontjában felsorolt szerint alakulnak

Műholdas szolgáltatások

Telefonáljon külföldön, hívja fel szeretteit, barátait, ismerőseit! A Telekom több száz roaming partnere révén biztosítja elérhetőségedet a világ számos pontján. Az alábbi linkre kattintva áttekintheti a roaming használatával kapcsolatos legfontosabb információkat, illetve roaming partnereink körét.
Műholdas szolgáltatások

Nemzetközi roaming netezésre

Használd az internetet bárhol a világban, oszd meg élményeidet másokkal!Oszd meg élményeidet a világ 61 országában a legújabb Világ NET 2GB opciónkkal!További információ a linkre kattintva ér el. Világ NET 2GB

World GPRS limit szolgáltatás

A külföldön történő adatforgalmazáshoz roaming adatdíjcsomagot szükséges választani. A GPRS World Limit roaming adatdíjcsomag bekapcsolása esetén a külföldi adathasználat során beállításra kerül egy 18 380 Ft-os limitet (1,1484 Ft/MB, ami az EU-ban ~ 14 GB). A számlázás a forgalmazott adatmennyiség alapján történik. A limit elérése előtt értesítést küldünk, és a limit elérésekor az adatforgalmat azonnal automatikusan leállítjuk. A limit átlépése után természetesen lehetőség van további internetezésre is, ebben az esetben ismét választhat roaming adatdíjcsomagjaink közül.

További információért látogasson el az alábbi weboldalra:
WORLD GPRS LIMIT SZOLGÁLTATÁS

3. Megrendelés

Landing page – még egyszerűbb roaming adatdíjcsomag-rendelés vállalatoknak

A külföldön automatikusan felugró vagy a www.telekom.hu/adatroaming cím beírásával elérhető adatdíjcsomag-megrendelő oldalon (Landing page) lehetőség van az igényeknek megfelelő World GPRS Limit, stb. roaming-adatdíjcsomag kiválasztására és megrendelésére.A megrendeléshez a szerződésszintű jelszó ismerete szükséges, de a Telemátrix szolgáltatással rendelkező ügyfelek esetén a céges adminisztrátor által beállított jogosultak „A” szám azonosítással (jelszó nélkül) be tudnak lépni az adatroaming önkiszolgáló weboldalra.A beállítás módja mindössze a My T-Systems önkiszolgáló felületen az adatroaming önkiszolgáló weboldal (Landing Page) jogosultság bekapcsolása.

A roaming-adatdíjcsomagokat a nagyvállalati ügyfelek a saját ügyfélportáljukon, az Ügyfélszolgálaton vagy kapcsolattartójukon keresztül is igényelhetik, ha erre a megállapodásuk lehetőséget biztosít.

Gyakori kérdések:
Roaming és nemzetközi hívások
Külföldi mobilinternetezés