Magánszámla net szolgáltatás

Travel and Surf A Mobil internet használatával nagymértékben növelhető a vállalati hatékonyság. A gyakran említett állandó email-elérésen kívül rengeteg további előnnyel is jár, ha a munkatársak mobilnettel rendelkeznek az állandó internet-hozzáférésnek köszönhetően a világháló bármikor elérhető lesz számukra akár információszerzéshez, akár kérdések megválaszolása céljából. A mobilnaptár szinkronizációnak köszönhetően a kollégák könnyen és hatékonyan tudják megszervezni találkozóikat.

A navigáció segítségével csökkenthető a megbeszélések közti utazások ideje, hiszen nemcsak annak lehet utánanézni a térképen, hogy hová kell menni, de még útvonaltervezésre, forgalmi helyzet és traffipax-információra is szert lehet tenni. Az ingyenes alkalmazások tárháza is bármikor a kollégák rendelkezésére áll, akiknek így egy érintésébe kerül kideríteni például az aktuális árfolyamokat vagy a legfrissebb időjárási adatokat - de valójában bármilyen témában találhatunk hasznos alkalmazásokat.

A költséghatékony vállalati működés sokszor nem teszi lehetővé, hogy a munkatársak számára a cég által finanszírozott mobil előfizetéseken - a hangszolgáltatáson túl - biztosított legyen a vállalati mobil internet is.

Ehhez nyújt kedvező megoldást a T-Systems Magánszámla net szolgáltatása: A Magánszámla net szolgáltatás opcióval lehetőség van arra, hogy a céges SIM kártyát beszédcélra igénybe vevő munkavállaló publikus mobil internet szolgáltatást előnyeiben is részesüljön – a saját költségére.A vállalati mobil előfizetésen használt mobil internet szolgáltatás havi díját a munkavállaló saját számlájának terhére egyenlítheti ki.

A szolgáltatás igénybevételével járó előnyök

A Magánszámla net szolgáltatás nem emeli meg a vállalat telefonköltségeit, növelhető a munkavállalói elégedettség a vállalati költségek növekedése nélkül.

A munkavállalók internet elérésével:

 • növelhető a vállalat működésének hatékonysága többek között az alábbi funkciók használatával:
  • e-mail elérés,
  • információszerzés az internet segítségével,
  • outlook naptár szinkronizáció, találkozók megszervezése,
  • navigáció, útvonaltervezés, forgalmi helyzetről informálódás
 • komfortosabbá tehető a magánélet például, privát e-mail-ek online elérésével, közösségi oldalak használatával, tartalmak, videok megtekintésével, letöltésével, internetes böngészéssel
 • nem szükséges a munkavállalóknak 2 különböző mobiltelefonnal és SIM kártyával rendelkeznie a mobil internet használatához
 • ugyanazon a SIM kártyán élvezheti a mobil internetezés előnyeit, mint amelyiken bonyolítja beszélgetéseit, így nem kell újabb előfizetésre és esetleg készülékre beruháznia ahhoz, hogy könnyebbé tegye munkáját és magánéletét.
 • a mobil internet szolgáltatást közvetlenül a munkatárs tudja kiegyenlíteni - saját nevére és címére szóló számla alapján
 • a magánszámla net célú felhasználása havi alapdíj mentesen vehető igénybe.

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

 • azon cégeknek, akik költséghatékonyság érdekében nem kívánnak valamennyi munkavállaló számára vállalati mobilinternet hozzáférést biztosítani
 • olyan vállalatoknak, akik szeretnék munkavállalóik elégedettségét növelni költségeik emelkedése nélkül
 • akik telekommunikációs költségeik növelése nélkül kívánnak a vállalati működési hatékonyságon javítani
 • azon munkavállalóknak, aki nem rendelkeznek vállalati mobil internet szolgáltatással, de ki szeretnék használni okostelefonjuk internetezésre alkalmas képességét, hogy könnyebbé tegyék munkavégzésüket és kényelmesebbé magánéletüket.

Igénybevételi feltételek

A Magánszámla net szolgáltatás keretében igénybe vehető adatcsomag

Mobilinternet adatcsomag Bennefoglalt adatforgalom Bruttó havidíj Le- és feltöltési sebesség
NetPlusz S havidíjas adatcsomag 200 MB 1090 Ft le: 7,2Mbit/s;
fel: 1,4Mbit/s
NetPlusz M havidíjas adatcsomag 500 MB 190 Ft a vásárlás hónapjában + 1 hónapig, majd 1790 Ft le: 7,2Mbit/s;
fel: 1,4Mbit/s

További részletekért keresse ügyfélmenedzserét, illetve a cégük telekommunikációs kapcsolattartóját!