Travel & Surf

KÜLFÖLDÖN IS LEGYEN ELÉRHETŐ MINDEN PILLANATBAN!

INTÉZZE VÁLLALKOZÁSA ÜGYEIT KONTROLLÁLHATÓ KÖLTSÉGEK MELLETT!

Került már olyan helyzetbe külföldön, hogy üzleti útján vagy szabadsága alatt egy fontos anyagot kellett volna elolvasnia, de nem merte az internetet használni a feltételezetten magas forgalmi díjak miatt? Mostantól nincs mitől tartania, mert a kedvezményes fix napi és heti díjas Travel & Surf csomagjainkkal teljes kontroll alatt tarthatja adatroaming költségeit.

Gondtalan netezés külföldön a Telekommal

2016. június 1-től még kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a Travel & Surf EU M és L adat díjcsomagok:

  Travel & Surf
EU S
Travel & Surf
EU M
Travel & Surf
EU L
Aktiválási díj 618,64 Ft 1 559,32 Ft 2 364,41 Ft
Adat forgalmi limit 50 MB 200 MB 1 GB
Limit elérése után a forgalom A csomag érvényessége 24 óra, a benne foglalt adatforgalom elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A csomag érvényessége 72 óra, benne foglalt adatforgalom elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A csomag érvényessége 168 óra, a benne foglalt adatforgalom elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül.

1T&S S nem vehető igénybe az alábbi országokban: Afganisztán, Algéria, Azerbajdzsán, Banglades, Bolívia, Bosznia-Hercegovina, Brit-Virgin szigetek, Dél-Afrika, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyesült Arab Emirátusok, Egyiptom, Fülöp-szigetek, Grönland, Guatemala, Honduras, Holland Antillák, Indonézia, Irak, Jamaica, Jordánia, Kazahsztán, Kenya, Kolumbia, Kuba, Makaó, Maldív-szigetek, Marokkó, Mauritius, Moldova, Mongólia, Nicaragua, Nigéria, Omán, Örményország, Pakisztán, Sri Lanka, Tádzsikisztán, Tanzánia, Trinidad és Tobago, Tunézia, Új-Zéland, Üzbegisztán, Venezuela, Vietnám, Zöld-foki Köztársaság.

2T&S M és L csomagok igénybe vehetők az alábbi országokban: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Azori-szigetek, Dominikai Közösség, Francia Guyana, Gibraltár, Guadeloupe, Kanári szigetek, Madeira, Martinique, Réunion, Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia.

Időbeli érvényesség

Travel & Surf A Travel & Surf roaming-adatdíjcsomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt, de fel nem használt adatmennyiség elvész. A Travel & Surf roaming-adatdíjcsomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetők, viszont az egyenlegek nem halmozhatók, tehát mindig a legutoljára megrendelt roaming-adatdíjcsomagban foglalt egyenleg használható fel. Egyszerre csak egy Travel & Surf roaming-adatdíjcsomag lehet aktív.

Megrendelési lehetőségek nagyvállalati ügyfeleknek

 • Egyszerű, gyorsított megrendelés jelszó nélkül! Telemátrix szolgáltatással rendelkező ügyfeleink a céges adminisztrátorok által a My T-Systems oldalon beállított jogosultság után „A” szám-(hívószám-)azonosítással (jelszó nélkül) is be tudnak lépni a külföldön felugró vagy a www.telekom.hu/adatroaming cím megadásával közvetlenül elérhető Landing page oldalra. A beállításról itt olvashat bővebben.
 • Magyarországról hívja a 1400 ügyfélszolgálati számot! (Jelszó megadása szükséges.)
 • A My T-Systems önkiszolgáló felületen a Telemátrix szolgáltatás segítségével online is meg tudja rendelni a szolgáltatást.
 • Külföldről hívja az ingyenes +36 30344 0970 EU-roamingtarifa-információs telefonszámot, ahol az automatikus menürendszerben ki- és bekapcsolhatja a szolgáltatást, illetve lekérdezheti aktuális egyenlegét.

Egyéb fontos tudnivalók!

 • A díjcsomagokban foglalt adatmennyiség 80%-ának és 100%-ának elérésekor az előfizető sms-ben kap értesítést a felhasznált adatforgalomról.
 • Roaminghelyzetben a rendszerek technikai adottsága miatt a 80%-nál és a 100%-nál kiküldött sms-értesítés késhet néhány percet.
 • Amennyiben a benne foglalt adatmennyiség 80%-ának és 100%-ának elérése egymáshoz nagyon közeli időben történik, akkor a limit 100%-ának eléréséről szóló sms-t küldünk ki.
 • Az egyenleg felhasználásához kapcsolódó sms-ben küldött adatforgalmi értesítőket csak abban az esetben küldjük ki, ha az előfizető az értesítő sms-ek fogadását nem tiltotta le.
 • A Travel & Surf S/M/L és a World GPRS Limit roaming-adatdíjcsomagok egyszerre nem vehetők igénybe.
 • Ha Travel & Surf csomagja érvényességi ideje lejárt, vagy felhasználta a benne foglalt adatmennyiséget, akkor a további forgalmazáshoz választania kell forgalmi vagy fix díjas EU-roaming-adatdíjcsomagjaink közül.
 • A BlackBerry szolgáltatás által generált adatforgalom nem tartozik bele a Travel & Surf csomagok benne foglalt forgalmába.

T-Systems Magyarország Zrt.
Vállalati Ügyféltámogatás
1276 Budapest Pf. 1400

Információtár

Megosztás