Üzleti mobilinternet-szolgáltatások

Üzleti mobilinternet-szolgáltatások A T-Mobile szélessávú hálózatán kényelmesen, kompromisszumok nélkül internetezhet. Válassza a mobilinternetet, és netezzen szabadon irodájában, otthon vagy útközben, notebookon, asztali számítógépen vagy akár mobiltelefonján!

Mobilhozzáférés esetén a mobiltelefon laptoppal vagy PC-vel összekötve, illetve a notebook kártyatelefonnal vagy HSDPA-modemmel a hagyományos internetkapcsolat szinte minden kényelmi lehetőségét nyújtja, miközben megszünteti a helyhez kötöttséget.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Folyamatos kapcsolat a hálózattal.
 • Adatmennyiség-alapú számlázás
  • végponti számlázás, amikor a forgalmat SIM kártyánként közvetlenül mérjük és számlázzuk,
  • központi, amikor az előfizetés alá tartozó SIM kártyák forgalmát központon mérjük és számlázzuk.
 • A hagyományos vonalkapcsolt, vezeték nélküli adatátvitelhez képest nagyobb sebesség.
 • Dinamikus, hatékony erőforrás-kihasználtság.

1. Üzleti mobilinternet-szolgáltatások, -csomagok

Benne foglalt adatforgalmat biztosító adat- és internet-hozzáférési szolgáltatások

Havidíjas mobilinternet-szolgáltatás

A havidíjas hozzáférést kétféle formában, de azonos díjszabásért rendelheti meg.

 • Egyrészt kérheti meglévő mobil-előfizetése mellé; ekkor hangdíjcsomagja mellé kiegészítő szolgáltatásként aktiváljuk a mobiladat-forgalmat is biztosító havidíjas szolgáltatást.
 • Másrészt előfizethet egy új havidíjas díjcsomagra is; ebben az esetben egy új, csak adatforgalmazásra alkalmas SIM kártyát kap, amelyet akár számítógépébe vagy más, csak internetezésre használt eszközébe helyezhet.

A havidíjas mobilinternet-szolgáltatás legalább 1 év hűségidővel, 0 Ft-os túlforgalmazási díj mellett biztosítja az internet elérését. A csomagok havi 3, 7, 14, 25, 40 GB-nyi adatforgalmat biztosítanak, melynek felhasználása után sem képződik túlforgalmazási díj, csak a le- és a feltöltési sebesség csökken le legfeljebb 128 kbit/s-ra a számlázási ciklus végéig. A limit elérésekor sms-ben kap erről tájékoztatást az előfizető.  

A havidíjas mobilinternet-szolgáltatás előnyei

 • Tervezhető költségek mellett, korlátlanul használhatja a mobilinternetet, hiszen a 0 Ft-os túlforgalmazási díj mellett többé nem kell magas számláktól tartania.
 • A túlforgalmazásért nem kell fizetnie, és internet-összeköttetése sem szakad meg, csak lelassul, ráadásul a sávszűkítés minden hónap végén automatikusan törlődik.
 • Amennyiben elégtelennek ítéli a csomagjában foglalt adatforgalom mennyiségét, akkor akár a hónap közepén is válthat egy magasabb díjcsomagra, ezáltal pedig az eredeti sávszélesség is azonnal visszaáll.
 • Meglévő SIM kártyájára is aktiváltathatja a szolgáltatást, így már mobilkészülékén is korlátlanul böngészhet.
 • Minden hűségszerződéssel kötött havidíjas előfizetéshez kedvezményes áron vásárolhat egy minőségi eszközt kínálatunkból, egyes modemeket és USB-stickeket ajándékba is kaphat.
 • Az ajánlat kombinálható a DuplaNet kedvezménnyel.

Kiknek ajánljuk a havidíjas mobilinternet-szolgáltatást?

 • Azoknak a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak, melyek eddig a költségek kiszámíthatatlansága miatt nem használtak mobilinternetet.
 • Olyan cégeknek, melyek munkatársai gyakran vannak úton, és az irodán kívül is szeretnék elérni az internetet.
 • Mindazoknak, akiket már ért kellemetlen meglepetésként a hó végi, túlforgalmazási díjról szóló számla, de nem szeretik a forgalomkorlátos csomagokat.
 • Azoknak a vállalkozásoknak, melyek mobilinternet-előfizetésük mellé kitűnő minőségű, kedvezményes árú eszközöket (pl. HP, Toshiba, Apple laptop, iPhone, USB-stick) is szeretnének.

Amennyiben a havidíjas mobilinternet-csomagok szolgáltatási díjai iránt érdeklődik, forduljon ügyfélmenedzseréhez. A szolgáltatás tájékoztató árait az alábbi táblázat mutatja.

Tájékoztató árak

Havi díjas szolgáltatás és díjcsomagok Csomagban foglalt adatforgalom Nettó havidíj* Túlforgalmazási díj Le- és feltöltési sebesség túlforgalmazás esetén
BusinessNet M 7 GB 3 360 Ft 0 Ft 128 kbit/s
BusinessNet L 12 GB 5 200 Ft 0 Ft 128 kbit/s
BusinessNet XL 25 GB 7 730 Ft 0 Ft 128 kbit/s
BusinessNet XXL 45 GB 13 800 Ft 0 Ft 128 kbit/s
BusinessNet XXXL 70 GB 22 080 Ft 0 Ft 128 kbit/s

* A havidíjas mobilinternet-díjcsomaggal használt SIM kártyának a választott internetes csomagon felül nincs egyéb havidíja (kivéve, ha ahhoz további havidíjas szolgáltatásokat rendel meg).

Üzleti mobilinternet-szolgáltatások sávszélesség-szűkítéssel

Az üzleti adat- és internetszolgáltatás sávszélesség-szűkítéssel történő megrendelése esetén az üzleti előfizető meghatározott benne foglalt adatmennyiség eléréséig csatlakozhat akár a vállalati belső adathálózathoz, akár az internethez. A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után sem képződik túlforgalmazási díj, csak a le- és a feltöltési sebesség csökken le legfeljebb 128 kbit/s-ra a számlázási ciklus végéig. A limit elérésekor az előfizető sms-ben kap erről tájékoztatást.

Amennyiben a sávszélesség-szűkítést tartalmazó üzleti adat- és internetszolgáltatás díjai iránt érdeklődik, forduljon ügyfélmenedzseréhez.

2. Forgalmi díjas mobilinternet-szolgáltatások

A forgalmi díjas szolgáltatás használata során az előfizető meghatározott forgalmi díj fejében csatlakozhat akár a vállalati belső adathálózathoz, akár az internethez. A forgalmi díjas szolgáltatáshoz limitfigyelési szolgáltatás* rendelhető meg, melynek két típusát különböztetjük meg:

 • Tájékoztató sms-t küldünk meghatározott limit elérésekor, de a további forgalmazást nem korlátozzuk.
 • Tájékoztató sms-t küldünk, és a limit elérésekor a további forgalmazást is korlátozzuk

*A limitértesítés csak a belföldi adathasználatra vonatkozik. Roaming-adathasználat esetén tájékozódjon előre a díjakról és szolgáltatásokról!

Amennyiben a forgalmi díjas üzleti adat- és internetcsomagok szolgáltatási díjai iránt érdeklődik, forduljon ügyfélmenedzseréhez.

Megosztás