Campus_Netwok

A Campus Network és a ráépülő üzleti megoldások a Magyar Telekom és a T-Systems olyan speciális szolgáltatása, amit az ügyfelek egyedi igényei alapján valósít meg.

Mi a Campus Network?

A Campus Network egy jól meghatározott földrajzi területen igénybe vehető mobil adatátviteli hírközlési szolgáltatás*, mely megfelelő alapot biztosít az Ipar 4.0 megoldásokhoz.

Privát hálózat Rugalmasság és mobilitás Magasfokú rendelkezésre állás Rövid válaszidő
Kizárólag az ügyfél által meghatározott eszközök/ SIM-ek vehetik igénybe IP adatkommunikáció céljából, más hálózatokban regisztrált eszközök/ SIM-ek nem tudják a Campus Networköt használni. A Campus Network segítségével sokkal rugalmasabban, a szolgáltatási területen kábelezés nélkül alakíthatja ki gyártását, termelését, amit sokkal könnyebben át tud alakítani az aktuális termelési igényekhez. A Campus Network megoldásokkal sokkal megbízhatóbb, szerződésben vállalt éves 99,5–99,999 %-os rendelkezésre állást igénylő szolgáltatás biztosítható, mint a normál nyilvános mobil hálózatok esetén. A hálózati infrastruktúra és adatbázisok (Edge Computing) lokális elhelyezése lehetővé teszi az eszközök közötti kommunikációt alacsony késleltetéssel.

Felhasználási lehetőségek

A Campus Network számos iparági megoldáshoz nyújt megbízható privát hálózatot, kiépítésével többek között az alábbi alkalmazások válnak elérhetővé a Campus területén belül.

Egyedi igényével vagy további információért, kérjük keresse személyes értékesítési kapcsolattartóját vagy írjon nekünk az ipar40@t-systems.hu e-mail címen!

gyartas

Gyártás & Logisztika

Energia-hasznossag-450x300.png

Közművek

mezogazdasag

Mezőgazdaság

* A mobil adatátviteli hírközlési szolgáltatást a Magyar Telekom nyújtja.