Hírek, pénzügyek

Gondolt már arra,

  • hogy milyen jó lenne a legfrissebb hírekről azonnal értesülni a mobiltelefon segítségével?
  • hogy a pénzpiacokat és tőzsdéket befolyásoló híreket, hírportálokat mobilról is jó lenne elérni?
  • hogy banki megbízásokat okostelefonról vagy táblagépről bárhonnan, bármikor biztonságosan intézhet?
  • hogy tőzsdei megbízásokat jó lenne okostelefon segítségével bárhol, bármikor intézni néhány másodperc alatt?
  • hogy a mobil fizetés nagymértékben megkönnyítheti mindennapjait, kezdve a parkolástól az online fizetésig?

Hírek, Pénzügyek Az okostelefonok segítségével a nagyvilág vérkeringésébe folyamatosan bekapcsolódva maradhatunk: nem kell megvárnunk a következő hírblokkot, vagy hogy ismét számítógép előtt tudjuk követni a fontosabb híroldalakat. Az okostelefon kiváló eszköz, hogy hasznosan tudjuk kitölteni látszólag eltékozolt időnket: amikor várakozunk, sorban állunk, tömegközlekedünk.

Origo Android A pénzügyek intézése sok esetben nem teszi lehetővé, hogy a hírekről lemaradjunk, hogy egyes tranzakciókat elnapoljunk, csak mert nem jutunk számítógép és internet közelbe. Az okostelefonok és táblagépek segítségével biztonságos módon érhetjük el az internet bankunkat, bonyolíthatjuk le a tranzakciókat. Már a brókercégeknél is megjelentek a mobil alkalmazások: itt különösen fontos, hogy a piaci mozgásokra gyorsan tudjunk reagálni, így a mobilról történő megbízás adás előnyeit nem kell ecsetelni.

A mindenki számára nagy kényelmet biztosító mobil fizetési megoldások pedig már régóta népszerűek, gondoljunk csak a parkolás esetében a mobil fizetés nyújtotta kényelemre!