Naptár szinkronizáció

Gondolt már arra,

  • hogy milyen hasznos lenne, ha a számítógép naptára és a telefon naptára teljesen szinkronban lenne, így bármelyik naptárat olvasva vagy módosítva azok mindig szinkronban lennének?
  • hogy milyen jó lenne, ha az egyik megbeszélésről a másikra rohanva tudná, melyik tárgyalóban kikkel, milyen témában fog találkozni?
  • ha akár út közben is tudna mobiltelefonjáról megbeszélést szervezni, hogy ne maradjanak el a telefonban ígért megbeszélések?

Naptár Szinkronicázió A mobiltelefon és számítógépe naptára közötti szinkronizációhoz ma már nincs szükség kábeles vagy bluetooth kapcsolatra: a vezeték nélküli, tipikusan mobil emailhez kapcsolódó naptár szinkronizáció révén a két eszköz naptára folyamatosan naprakész lehet. Módosításokat bármelyben is rögzít, az a másik rendszerben is azonnal megjelenik. Nincs szükség többé a határidőnaplóban előre vezetni, melyik nap mikor, milyen témában, kikkel és hol lesz megbeszélés. Ezek napra készen tartása nehézkes, néha fontos információk rögzítése elmarad.

Naptár Szinkronicázió A mobil naptár kezelés mindezekre megoldást nyújt még akkor is, ha a naptárat csak olvassa és figyelmeztetésre használja az okostelefonján. Egy szervezet életében a mobil naptár szinkronizáció bevezetése után látható, hogy a megbeszélések fegyelmezettebben zajlanak: a kollégák tudják, mikor hova kell menniük, a telefon időben értesíti őket, hogy indulniuk kell. Ezáltal a szervezet hatékonysága is javul.

További előnyt jelent, ha a mobilon bármikor tudunk módosítani egy megbeszélésen, akár átszervezni egy meglévő tárgyalást, vagy egy következő tárgyalást azonnal rögzíteni. Azok számára, akik a nap folyamán úton vannak, tipikusan értékesítők számára ez nagy segítség a mobil email mellett.