Vezetői dashbord alkalmazások

Gondolt már arra,

  • hogy vezetőként a táblagépénvalós idejű jelentést kapjon a vállalata különböző pénzügyi mutatóiról?
  • hogy biztonsági vezetőként a vállalat fizikai biztonsági rendszereire rálásson?
  • hogy informatikai vezetőként a vállalati IT rendszerek menedzsment felületét nyomon tudja követni?

Vezetői dashbord Az MDM révén biztonságossá tett táblagépek és a biztonságos VPN kapcsolat segítségével a vállalat különféle vezetői pozíciói számára izgalmas felhasználási területek nyílnak meg. A pénzügyi mutatók valós idejű követése akár SAP, akár BI rendszerek mobil kliensei révén realitás, melynek előnyeit több magyar nagyvállalat felső vezetése már élvez.

Ehhez megfelelő rendszerintegrációra és alkalmazásra van szükség, amelyre a T-Systems saját fejlesztésű megoldást is nyújt.

CIO Dashboard A fizikai biztonság rendszerei az IP alapú kapcsolatok, átjárok révén már akár táblagépről is követhetők megfelelő mobil alkalmazásokkal. A leglátványosabb példa erre az IP kamerák kameraképeinek követése táblagépről, azonban ez csak a hab a tortán.Informatikai vezetőként a vállalat IT rendszereinek aktuális állapotára történő rálátás, az esetleges riasztásokra történő azonnali reakció kiemelten fontos. Ehhez azonnali rálátás szükséges a menedzsment rendszerekre, amelyet legjobban a táblagép tud biztosítani. Ezen a téren is nyújt megoldást ügyfelei részére a T-Systems.