Workflow alkalmazások

Gondolt már arra,

  • hogy a papír alapú munkafolyamatok jelentős része elektronikus űrlapokkal, mobil alkalmazásokkal is kiválthatók?
  • hogy a papír alapú folyamatok felszámolása mekkora megtakarítást eredményezne?
  • hogy az elektronikus rendszerekkel a folyamatok átfutási ideje és így a számlázásig tartó idő hány nappal, héttel rövidülne?

Workflow alkalmazások Magyarországon már jó néhány nagyvállalat átállt a papír alapú folyamatokról a mobil eszközökön történő alkalmazások használatára. Gondoljunk csak a nagyobb csomagküldő szolgálatokra vagy éppen a Magyar Postára. De kárszakértők esetében is találkozhatunk már mobil alkalmazással, ahol az alkalmazás a kárfelmérés hely koordinátáját, időbélyegét hitelesen rögzíti a telefonnal készült fényképekhez. A folyamat révén a kárszakértők napi munkája több órával csökken, míg a biztosító számára az átfutás költsége és ideje igen jelentős mértékben csökken.

Hasonló alkalmazást láthatunk kereskedő cégeknél, például boltlátogatók kezében, ahol nemcsak az igényelt áruval kapcsolatos adatok, de akár polcképek is rögzíthetők. Ahol szükséges szóbeli megállapodás rögzítése, ott a mobiltelefon diktafonként történő használata is megoldott.

Mobilengine A mobil munkafolyamat (workflow) alkalmazások felhasználási tere igen szerteágazó, de előnyei minden területen azonosak: igen rövid, jellemzően évesnél rövidebb, jól mérhető megtérülés mellett lényegesen gyorsul az adott folyamat átfutása, pontosabb az adatszolgáltatás, gyors és valós idejű vezető kimutatások készíthetők az egyes folyamatok pillanatnyi állásáról, csökkenő költségek mellett nő az ügyfél elégedettség.

A T-Systems a vállalati folyamatok széles körére biztosít mobil alkalmazást, kérjük, lépjen velünk kapcsolatban részletes információkért!