Átvállalt hívások, könnyű hívószámok

Átvállalt hívások, könnyű hívószámok A T-Systems hangszolgáltatásaival vállalatának belső és külső kommunikációját is optimalizálhatja, egyszerre javíthatja munkatársai együttműködését és növelheti ügyfeleinek elégedettségét.

Nevezetes kapcsolási szám

Nevezetes számok szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy könnyen megjegyezhető telefonszámot kérjen vállalata analóg vagy Business Voice Classic-telefonvonalához, illetve Belföldi Zöldszám szolgáltatásához.

Az Extra könnyű számok teljesen egyforma számjegyekből vagy ismétlődő számsorozatokból állnak, a Nagyon könnyű számok már nem csak egyforma számjegyekből, illetve sorozatokból tevődnek össze, ám ennek ellenére könnyen megjegyezhetőek. A Beszélő számok kategóriájába azok a kapcsolási számok tartoznak, amelyek a nyomógombokon szereplő betűkké átváltva részben, egy vagy több számmal kiegészítve, vagy teljes egészében jelentéssel bírnak.

Mely cégeknek ajánljuk Nevezetes számok szolgáltatásunkat?

Ezeket az első látásra vagy hallásra könnyen megjegyezhető telefonszámokat elsősorban azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik szeretnék ügyfél-kiszolgálási folyamataikat kényelmesebbé, marketingkommunikációs tevékenységüket gyorsabbá és hatékonyabbá tenni.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • A szám könnyen megjegyezhető, könnyen köthető az Ön cégéhez.
 • Fontos marketingeszköz, reklámhordozó.
 • Használata az ügyfélkezelési folyamatokat egyszerűbbé teszi.

Mobilmarketingszám

Könnyen megjegyezhető, egyedi hívószámot szeretne? A Mobilmarketingszám szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egyszerű, nagyon könnyen megjegyezhető telefonszámot kérjen vállalata mobil-előfizetéséhez.

Több kategóriából választhat:

Gyémántszám:
hét azonos számjegyből álló telefonszám, illetve az 1234567-es hívószám.

Aranyszám:

 • hat teljesen egyforma számjegy található a hívószámban, vagy
 • öt azonos számjegyet tartalmaz a telefonszám közepén egymás mellett (pl. 3777773), vagy
 • a hívószám mindössze két különböző számjegyet tartalmaz, mindkét számjegyből minimum hármat, és a számjegyek két csoportban jelennek meg (pl. 9992222), vagy
 • egymást követő számokat csökkenő sorrendben tartalmazó hívószám.

Ezüstszám:

Ezek a hívószámok tipikusan egyforma számjegyekből vagy ismétlődő sorozatokból állnak (pl. 9990009).

Bronzszám:

Ezek a telefonszámok már nemcsak egyforma számjegyekből, illetve sorozatokból állnak, mégis könnyen megjegyezhetőek (pl. 9001122).

Milyen előnyöket nyújt Önnek a Mobil marketing szám?

 • A jellegzetes számok, számkombinációk miatt ügyfelei nagyon könnyen megjegyezik, az Ön cégéhez kötik.
 • Jelentős kereskedelmi értéket képviselnek.

Belföldi Zöldszám

Mindegy, hogy szervezete karitatív vagy üzleti okokból vállalja át a hívás díját – ügyfelei, partnerei elkötelezettségét növeli vele.

Mely cégeknek ajánljuk Zöldszám szolgáltatásunkat?

Elsősorban azon ügyfeleinknek, akik szeretnék ügyfél-kiszolgálási folyamataikat kényelmesebbé, gyorsabbá és eredményesebbé tenni, és ezzel tekintélyes versenyelőnyre szert tenni. A szolgáltatás különösen előnyös szolgáltató cégeknek, segélyszolgálatoknak, karitatív szervezeteknek.

Belföldi Zöldszám szolgáltatásunkhoz igénybe vehető Nevezetes szám szolgáltatásunk is, melynek segítségével üzleti értéket képviselő hívószámot jelölünk ki Önnek.

Nemzetközi Zöldszám szolgáltatásunk segítségével olyan speciális hívószámot jelölünk ki az Ön részére, amellyel a kért országból vagy országokból díjmentesen hívhatják Önt ügyfelei.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Zöldszám szolgáltatásainkkal Ön közelebb kerül ügyfeleihez, hiszen így végre elfelejthetik a különböző körzetszámokat és tarifazónákat.
 • A Belföldi Zöldszám szolgáltatással ügyfelei díjmentesen elérik Önt – ezzel lényegesen nagyobb az esély a kapcsolatfelvételre.
 • Amennyiben felépít egy a saját igényei szerinti menetrendet arra vonatkozóan, hogy az Önt hívók mely napokon, mely időszakokban, melyik telefonkapcsolásra legyenek kapcsolva, csúcsidőben automatikusan egy szabad csatlakozásra irányítjuk át hívásait annak érdekében, hogy egyetlen ügyfelét se veszítse el. Az eredmény az Ön telefonkezelő műhelyeinek és személyzetének optimális terhelése.
 • A szolgáltatáshoz tartozó egyéb opciók közül válogatva Ön teljes mértékben testre szabhatja szolgáltatását.
 • Kék-, illetve Zöldszámmal az ügyfelekkel való kapcsolattartás új formáit vezetheti be cége életébe: megkönnyítheti az ügyfelek, vevők tájékoztatását, vállalatát ügyfélbarátabbá teheti, új értékesítési formákat alakíthat ki.

Nemzetközi Zöldszám és Univerzális Nemzetközi Zöldszám

Fontos Önnek és vállalatának, hogy külföldről is egyszerűen, gyorsan és kényelmesen elérhetőek legyenek? A Nemzetközi Zöldszám (IFS) igénybevételével egy vagy több olyan speciális hívószámot jelölünk ki az Ön részére, amellyel ügyfelei a kért országból vagy országokból díjmentesen hívhatják vállalatát.

A nemzetközi hívás díját a hívott célállomás, vagyis a Nemzetközi Zöldszám előfizetője fizeti.

Mely cégeknek ajánljuk Nemzetközi Zöldszám szolgáltatásunkat?

Elsősorban azon ügyfeleinknek, akik szeretnék ügyfél-kiszolgálási folyamataikat külföldről is kényelmesebbé, gyorsabbá és eredményesebbé tenni, és ezzel tekintélyes versenyelőnyre szert tenni.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Ügyfeleinek lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül és személyesen szóljanak vállalatához: tájékozódjanak, megrendeljenek – mindezt anélkül, hogy utazniuk kellene.
 • Nemzetközi ügyfelei díjmentesen elérik Önt speciális hívószámmal, akár több országból is.
 • A szám könnyen megjegyezhető, nemzetközi viszonylatban könnyen kapcsolható egyetlen céghez.
 • Fontos marketingeszköz, hiszen információforrás ügyfeleiről.
 • Használata az ügyfélkezelési folyamatokat egyszerűbbé teszi.

Univerzális Nemzetközi Zöldszám

Fontos Önnek és vállalatának, hogy külföldről is egyszerűen, gyorsan és kényelmesen elérhetőek legyenek? Az Univerzális Nemzetközi Zöldszám lehetővé teszi, hogy ügyfelei és partnerei az Ön által kiválasztott országokból ugyanazzal a hívószámmal díjmentesen elérjék vállalatát. Segítségével rugalmasan reagálhat partnerei igényeire, egyszerűsödik az ügyfélkezelés, hiszen egyetlen számmal azonnal elérhető lesz vállalata.

Mely cégeknek ajánljuk Univerzális Nemzetközi Zöldszám szolgáltatásunkat?

Elsősorban azon ügyfeleinknek, akik szeretnék ügyfél-kiszolgálási folyamataikat kényelmesebbé, gyorsabbá és eredményesebbé tenni, és ezzel tekintélyes versenyelőnyre szert tenni.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Ügyfeleinek lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül és személyesen szóljanak vállalatához: tájékozódjanak, megrendeljenek, ügyet intézzenek.
 • Több országból ugyanazon a számon válnak elérhetővé cége szolgáltatásai.
 • A szám könnyen megjegyezhető, nemzetközi viszonylatban könnyen kapcsolható egyetlen céghez.
 • Fontos marketingeszköz, hiszen információforrás ügyfeleiről.
 • Használata az ügyfélkezelési folyamatokat egyszerűbbé teszi.