Eventsguide

Könnyítse meg rendezvényei megszervezését az elejétől a végéig EVENTSGUIDE szolgáltatásunkkal. Kezelje egy helyen a meghívásokat, a regisztrációt, az események programját és tegye interaktívvá az előadásukat.

eventsguide video_390x216


Az Eventsguide alkalmazással lehetősége van akár üzleti konferenciáról, akár szórakoztató rendezvényéről, a kapcsolódó kommunikációkat az elejétől a végéig egy helyen kezelni.


eventsguide_ikonok_1920x400_19novFunkciók

Szolgáltatásunk alkalmas a meghívók, illetve a regisztrált vendégek számára egyedi, illetve csoportos e-mailek küldésére. Beállítható a meghívottak száma, a regisztrációs időszak hossza, a jelentkezők adminisztrálása illetve jóváhagyása, utókövetése. Létrehozhat rejtett eseményeket, melyeket csak a meghívottak láthatnak.

eventsguide_laptop_telefon_569x657_19nov

A meghívóhoz csatolt naptárbejegyzéssel a meghívottak menthetik Outlook és Gmail naptárjaikba az eseményt.
Lehetősége van gyorsítani a beléptetést: az alkalmazáson vagy MMS-ben kiküldött QR-kód segítségével egyszerűen és gyorsan azonosíthatja a vendégeket.

Az Eventsguide rendszert támogató mobilalkalmazás segítségével könnyen és egyszerűen lehet a felhasználók felé eljuttatni az esemény üzenetét, programját, fontosabb információit, a támogató partnerek adatait.
A mobil applikációban akár minden vendégre egyedileg szabva megjelenhetnek a részletes, szekciókra bontott programok, melyeket értékelhetnek a résztvevők. Az előadókról fotóval és részletes programpontokkal is ellátott információs oldal jeleníthető meg.Interakció

Az alkalmazással az előadó programpontonként szavazásokat kezdeményezhet az általa feltett kérdésekre, melyre a résztvevők az applikáción keresztül szavazhatnak és tehetnek fel kérdéseket, valós időben alakítva ezzel az előadás mentetét. Az interaktivitás emellett értékes visszacsatolásokat tartalmazhat az előadásról.
Lehetősége van nyereményjáték és kvíz funkciót is aktiválni.

Kiállítását is informatívabbá teheti az Eventsguide alkalmazással. Képeket és leírást társíthat a kiállítás elemeihez. A résztvevők a terembeosztást akár térképes nézetben is megjeleníthetik, így egyszerűsítve a tájékozódást a helyszínen. A mobilalkalmazásban lehetőség van, egyéni konzultációkra való bejelentkezésre is.

Az Eventsguide összeköttetésben áll a helyszínen kihelyezett kijelzőkkel, így a programok mellett az esetleges változásokról is azonnal tájékoztathatja vendégeit.

Eseménysorozat

Ha rendszeresen ismétlődő rendezvényt vagy tanfolyamot szervez, a meghívottaknak elég egy applikációt letölteni az eseménysorozat követéséhez.

Utókövetés

Feltöltheti az oldalra az eseményhez kapcsolódó anyagokat (árlisták, elemzések, prezentációk, képek) melyeket szükség esetén jelszóval védhet.

További tájékoztatásért keresse fel kollégáinkat az eventsguide@t-systems.hu e-mail címen.