Tömeges SMS

Tömeges sms

Az sms napjaink egyik leghasznosabb és mindenki által használt kétirányú kommunikációs formája, amely a kapcsolattartás egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja. Tömeges sms szolgáltatásunk fokozottan hatékony kommunikációt kínál: előfizetője egy időben akár több száz ügyféllel, partnerrel, munkatárssal veheti fel a kapcsolatot, legyen szó akár egy új akcióról, akár egyéb fontos információról.

Tömeges sms

Az sms napjaink egyik leghasznosabb és általánosan elterjedt kommunikációs formája, amely az üzleti és magánéletben egyaránt közkedvelt. A Magyar Telekom Tömeges sms szolgáltatása segítségével Ön és vállalata egy időben akár több száz ügyféllel, partnerrel, munkatárssal veheti fel a kapcsolatot, hogy fontos információkat osszon meg velük.

A szolgáltatás kényelmi funkcióinak köszönhetőn Önnek nem kell egyenként értesítenie ügyfeleit a fontos változásokról, hanem előre elkészített címlistájára webböngészője vagy telefonja segítségével villámgyorsan sms-üzenetet küldhet, és a kiküldött üzenetek kézbesítési állapotát is ellenőrizheti. A szolgáltatás a kétoldalú kommunikációt is támogatja, így a címzettek rögtön válaszolhatnak is az üzenetre.

Akár új akcióról vagy termékről szeretne hírt adni, akár fontos értekezletet szeretne összehívni, a Magyar Telekom Tömeges sms szolgáltatása gyorsan és biztosan célba juttatja üzeneteit. Akár 2000-szer egy óra alatt.

Kiknek ajánljuk a Tömeges sms szolgáltatást?

A Tömeges sms szolgáltatás ideális választás jelentős ügyfélkörrel rendelkező vállalatok és intézmények számára, melyeknek tevékenységükből fakadóan fontos, hogy üzeneteiket gyorsan és ellenőrizhető módon juttassák el nagyszámú címzetthez. Ilyenek lehetnek pl.:

 • bankok, biztosítók, brókercégek,
 • szállítmányozó- vagy fuvarozócégek,
 • klubok, utazási irodák, rendezvényszervezők,
 • oktatási intézmények,
 • szolgáltatócégek.

A Magyar Telekom az interneten vagy bérelt vonalon keresztül közvetlen kapcsolódási lehetőséget biztosít sms-központjához a Tömeges sms szolgáltatással rendelkező cégek számára.

A Tömeges sms szolgáltatás működtetéséhez a cégnek saját telephelyén rendelkeznie kell egy szerverrel, illetve az internetes megoldás esetén az sms-eket küldő és fogadó számítógépnek a publikus internetről elérhető statikus IP-címmel

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Nagyszámú sms elküldése rövid időn belül.
 • Interaktív, azaz kétirányú kommunikáció.
 • Gazdaságos felhasználás.
 • Hierarchikus sms-kezelés.

Tömeges mms

A kép gyakran többet mond a szónál… Napjaink komplex üzleti kommunikációja során sokszor nem elég üzeneteinket kizárólag szöveges formában eljuttatni ügyfeleinkhez – az információ érzékletes képi megjelenítése jelentősen megkönnyíti az értelmezést.
A Magyar Telekom Tömeges mms szolgáltatása hatékony, gyors és innovatív kommunikációs csatornát biztosít, melynek segítségével Ön és vállalata egy időben akár több száz ügyfélnek, partnernek, munkatársnak küldhet multimédiás üzenetet, amelyben új akcióról adhat tájékoztatást, bemutathatja új termékét, vagy egyéb fontos információt közölhet.

A könnyen értelmezhető és vizuálisan megjelenő tartalmaknak köszönhetően az mms népszerűsége folyamatosan nő, ezért a Tömeges mms szolgáltatás ideális megoldást kínál az Ön cégének a multimédiás üzenetek gyors és hatékony célba juttatására.

Kiknek ajánljuk a Tömeges mms szolgáltatást?

 • Kereskedelmi cégeknek, amelyek az mms-t termékpromóciós céllal kívánják felhasználni (pl. reklámozni kívánt termék megjelenítése árral együtt).
 • Médiacégeknek, kampányszervező cégeknek, reklámügynökségeknek, amelyek mms-ben szeretnék tájékoztatni ügyfeleiket rendezvényeikről, kampányaikról, akcióikról.
 • Kluboknak, utazási irodáknak, amelyek akcióikat képpel illusztrálva szeretnék bemutatni.
 • Rendezvényszervező, valamint egyéb szolgáltatócégeknek.

A Magyar Telekom az interneten vagy bérelt vonalon keresztül biztosít közvetlen kapcsolódási lehetőséget üzenetküldő központjához a Tömeges mms szolgáltatással rendelkező cégek számára.
A Magyar Telekom által biztosított szabványos protokoll-leírás alapján a cégnél futtatott alkalmazás akár 3600 mms-t is elküldhet egy óra alatt.
A Tömeges mms szolgáltatás működtetéséhez a cégnek saját telephelyén rendelkeznie kell egy szerverrel, illetve az internetes megoldás esetén az mms-eket küldő és fogadó számítógépnek a publikus internetről elérhető statikus IP-címmel.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • Nagyszámú multimédiás üzenet küldhető el rövid időn belül (akár 3600 multimédiás üzenet óránként).
 • Szöveges üzenet, kép és hang továbbítására is képes egyidejűleg.
 • Gazdaságos felhasználás.
 • Hierarchikus mms-kezelés.