Mobilengine

A Mobilengine mobiladatgyűjtő és vezetőijelentés-készítő megoldás lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a papíralapú vállalati munkafolyamatokat ezzel az – okostelefonokon és tableteken futó – alkalmazással váltsuk ki. A Mobilengine megoldással a központi irodai infrastruktúrától távol dolgozó kollégák munkájának hatékonyságát növelhetjük.

Mobilengine A Mobilengine megoldással tehát a kereskedők, technikusok, logisztikai munkatársak, ügynökök stb. azonnal, online módon továbbíthatják a központnak a mobileszközökkel rögzített információkat, illetve a központ is küldhet feladatokat ezeknek a munkatársaknak.
Szakértőink a papíralapú űrlapokat a körülbelül 2-4 napig tartó testre szabás során digitális adatlapokká konvertáljuk át. Az így kialakított elektronikus adatlapokat implementáljuk a felhőalapú kiszolgálói platformon, majd az adatlapokat távolról rátöltjük a munkatársak mobilkészülékeire. Ezáltal jön létre a Mobilengine szolgáltatás támogatásával a valós idejű információáramlás a munkatársak között.
A külső munkatársak a mobilalkalmazás használata során elektronikus űrlapokat töltenek ki és küldenek be a felhőalapú Mobilengine rendszerbe. Az így beküldött űrlapokat a Back Office-ban dolgozók – a megfelelő azonosítást követően – egy egyszerű internetes böngészőből érhetik el. Ezen az online felületen jelenik meg az adott aktivitáshoz tartozó elektronikus adatlap beküldésének lokációja és pontos ideje (időbélyeg), valamint ezen a felületen keresztül lehet a felhasználókat menedzselni, illetve a különböző beállításokat módosítani.

Az alkalmazás az Android, iOS, RIM (BlackBerry) és Windows Mobile operációs rendszereken futó okostelefonokon és táblagépeken vehető igénybe. Mivel az elektronikus adatlapok testre szabását új szoftverkód programozása nélkül végezzük, így az alkalmazás kezdeti beruházás nélkül, szolgáltatásalapú üzleti modellben, felhasználásarányos havidíjért vehető igénybe.

A felhőalapú Mobilengine szolgáltatás további nagy előnye, hogy 500 hónap informatikai fejlesztés áll már mögötte, és a folyamatosan változó mobiltechnológiák követése, valamint a funkciók továbbfejlesztése a jövőben is folytatódni fog. Ügyfeleinknek ezáltal nem kell az egyedi fejlesztés kockázatát vállalniuk, illetve a szolgáltatás üzemeltetését kialakítaniuk, majd menedzselniük, hanem a rövid bevezetési időtartamot követően egy folyamatosan karbantartott, megbízhatóan működő szolgáltatást vehetnek igénybe.

A Mobilengine által nyújtott előnyök

Növekvő költséghatékonyság

A Mobilengine megoldás drasztikusan csökkenti a papíralapú űrlapokhoz képest a feldolgozással kapcsolatos munkaidőt és költségeket, mivel az információ digitális úton azonnal feldolgozásra kerül. Ezáltal a felszabaduló erőforrásokat más fontos feladatokra lehet átcsoportosítani.

Javuló működési transzparencia

A Mobilengine kiemelkedő rálátást ad a vezetésnek az irodán kívül dolgozó munkatársak által végzett különböző tevékenységekre. A szolgáltatás igénybevételével megoldódik a különböző aktivitások teljesítményeinek követése, ami nagyban támogatja a gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatalt a menedzsment számára.

Magasabb szolgáltatási színvonal

A Mobilengine alkalmazás növeli a hozzáférhető adatok megbízhatóságát és mennyiségét. A külső helyszínen dolgozó munkatársaknál keletkezett adatok és információk azonnal bekerülnek a cég munkafolyamataiba, ami nagyban hozzájárul a gyorsabb információáramláshoz, valamint a hatékonyabb munkavégzéshez. Ezáltal a szolgáltatást igénybe vevő vállalat magasabb színvonalú szolgáltatást tud nyújtani partnereinek is.