T-Systems Podcast

A jövőn lehet merengeni, lehet beszélgetni róla, lehet tervezgetni. És lehet alakítani, formálni, megteremteni, amihez elengedhetetlenek a digitális megoldások.
Mentés Másként – a T-Systems podcast-sorozata a jövőt formáló digitalizációról.

mentes_maskent_3.adás_444x259

Adat, biztonságban

Ma egy átlagos napon már sokkal több adattal találkozunk, mint 20-30 évvel ezelőtt. Sőt, számos személyes adatunkat, jelszavunkat kell megadnunk online felületen, nem beszélve arról, hogy sok cég napi működése is jelentős mértékben online platformokon zajlik. Mostanra valamelyest elfogadtuk, hogy a világ így működik, különböző jelszavak kellenek a különböző digitális alkalmazásokhoz, kialakult az adatkezelés bevált és biztonságos gyakorlata. De mi van, ha homokszem kerül a gépezetbe? Ha olyanok akarnak az adatokhoz hozzáférni, akik visszaélnének vele? Hogyan lehet egy cég biztos abban, hogy mindent megtett adatai – vagy az ügyfelek adatainak - biztonságáért? A válaszokat megkapjuk a beszélgetésből, amelynek résztvevői: Balázs Zoltán a CUJO AI Sérülékenység Kutatási Labor vezetője, Keleti Arthur a T-Systems IT biztonsági stratégája, és Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus.

Spotify, Deezer , Apple Podcasts, CastBox, Pocketcast, TuneIn, Overcast.

T-Systems Podcast - 1. adás

Amikor átalakul a piac – hogyan reagálnak a cégek, ha egyik napról a másikra minden megváltozik?​

Megküzdési technikák vagy teljesen új piac – mi történik ha egyik napról a másikra máshogy vásárolunk? Ki hogy vette az akadályokat? Milyen digitális megoldások voltak különösen hasznosak idén? Mit tanulhatunk a tapasztalatokból? A Magyar Posta, a Wolt, a Coop és a T-Systems vezetőinek beszélgetéséből kiderül.

Spotify, Deezer , Apple Podcasts, CastBox, Pocketcast, TuneIn, Overcast.

T-Systems Podcast - 1. adás

Mentés Másként - 1. adás

A digitális transzformáció vívmányai fontos fegyvert jelentettek a koronavírus okozta karanténhelyzet megoldásában – magyar óriásvállalatok vezetői osztották meg erről tapasztalataikat a Mentés Másként első adásában, amelyben arról is szó esett, miket tanultak a járványból, és hogyan működik COVID-ready üzemmódban a bajtársiasság.

Spotify, Deezer , Apple Podcasts, CastBox, Pocketcast, TuneIn, Overcast.

Mentés másként

Hamarosan indulunk!

A beharangozónk már itt: Spotify és itt: TuneIn valamint Deezer-en is meghallgathatóak.

Továbbá:

Apple Podcasts, CastBox, Pocketcast, Overcast.

Hallgass minket az általad választott platformok egyikén!

Megosztás