My T-Systems

Minden egy helyen – My T-Systems

My T-Systems A My T-Systems portálon Ön kényelmesen, egyszerű webes felületen kezelheti vállalkozása működtetéséhez kapcsolódó mobil, vezetékes és informatikai szolgáltatásait. A regisztrációt követően, egyetlen bejelentkezés után azonnal menedzselheti meglevő szolgáltatásait, vásárolhat készülékeket, rendelhet szolgáltatásokat, vagy akár online intézheti ügyfélszolgálati ügyeit.

Webshop

Vásárlás a My T-Systems webshopban

Ne fáradjon feleslegesen! Vásároljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen telekommunikációs és informatikai eszközöket, szolgáltatásokat a My T-Systems webshopban!

Részletek

Online ügyfélszolgálat

Intézze ügyeit gyorsan, egyszerűen a My T-Systems online ügyfélszolgálatán!
Internet hozzáféréssel bárhonnét, sorban állás nélkül kezelheti ügyfélszolgálati ügyeit, vagy akár chat-elhet munkatársunkkal.
Számlareklamáció, lejárt határidejű számlák kezelés, műszaki hiba- vagy általános bejelentés, számlarészletezés csupán néhány kattintással!

Részletek

Chat funkció

Az azonnali választ igénylő kérdések, problémák kezelésére online chat felületen is elérhetőek ügyfélszolgálati munkatársaink. A chat funkció minden nap 6.00-18.00 óra között áll rendelkezésére.

Telemátrix

Áttekinthető vezetékes és mobilflotta-kezelés

A megújult Telemátrix szolgáltatással egyszerűsödik a céges vezetékes és mobiltelefon-költségek nyomon követése, a céges flotta menedzselése. A My T-Systems portál Telemátrix-alkalmazásában Ön saját kezűleg állíthatja be vállalatának mobilflotta-paramétereit, biztonságos módon érheti el és töltheti le flottája adatait és számlaállományait. A forgalmi szokásokról saját igényeire szabott kimutatásokat is készíthet.

Részletek

EasyLine

Az EasyLine vezetékes szolgáltatások portál lehetővé teszi a vezetékes hang és adatszolgáltatások menedzselését.
A szolgáltatás segítségével a nap bármely szakában online felületen intézheti a vezetékes szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyeinek nagy részét (új igény feladása, áthelyezés, sebességmódosítás, hívásrészletezés kérés, stb.). A webes felületen keresztül nyomon követheti folyamatban lévő igényeit is.

Részletek

Virtualoso szolgáltatások

Virtualoso, bérelhető informatikai szolgáltatások

Használja a T-Systems legmodernebb, havidíjas informatikai alkalmazásait beruházás nélkül!

Részletek

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás