Öt csapat jutott tovább a március 23-ai döntőre

Az MCC – T-Systems Smart City Challenge elődöntőn a csapatok smart tömegközlekedés, okos irodaházak és sharing economy témakörben ötleteltek mentorok segítségével. A nap végén szakmai zsűri értékelt, a csapatok közül öten jutottak tovább a március 23-ai döntőre, amely a Telekom és a T-Systems közös székházában lesz.

Örülök, hogy mentorként részt vehettem az MCC-T-Systems Smart City Challenge versenyének elődöntőjén. Jó volt látni, hogy a versenyen induló csapatok komoly előkészítő munkát végeztek az online forduló során. Fantasztikus volt, hogy az 1-1 asztalhoz ültetett 2 csapat tagjai egymás megoldásának megismerése után zökkenőmentesen tudtak együtt dolgozni annak érdekében, hogy a közös ötleteiket együtt kidolgozzák, majd az eredményt felhasználják a saját megoldásuk jobbá tételére. Bízom benne, hogy a döntőbe jutott csapatok ezt a kiváló munkát tovább tudják folytatni. - Topa Gábor, T-Systems, Nemzetközi és okos megoldások kompetenciaközpont, szenior horizontális értékesítési menedzser.

Az Ötlet, maradhat?, a Policy Designers, Telepesek, Településfejlesztők és a You better recycle csapatok jutottak tovább a döntőre. Gratulálunk nekik!

mccchallengeelodonto1_600x450.png mccchallengeelodonto2_600x450.png

Megosztás