Te is változtatnál a világon?

Tedd velünk és gyere el a T-Systems Ötletcampusra!

Te is változtatnál a világon?

Tedd velünk és gyere el T-Systems Ötletcampusra!
Visegrád / július 10-13.

Kíváncsi vagy milyen 100 fiatallal 4 napon át agyalni a jövő okos megoldásain? Egyszerre tanulni és ötletelni, miközben a hegyről lenézve a Duna csak egy karnyújtásnyira van? Nagyon kíváncsiak vagyunk a #smart universe világába átvezető ötleteidre. Ha Te is változtatnál a világon, tedd velünk együtt és gyere el a T-Systems Ötletcampusra!

Mi az a #smart universe szerintünk?

Mi úgy gondoljuk, hogy nemcsak a városokat, hanem egész világunkat intelligenssé, smart-tá lehet tenni.  Nemcsak a közlekedési megoldásokkal, hanem az egyetemek, parkok digitalizációjával és egyéb, például social network területeken az informatika, az IT adta lehetőségekkel. Mindezt összekötve a big data, a számítási felhő, az IT-biztonság és a mobil hang- és adatcsomagok, illetve az egyéb szolgáltatások adta eszközök használatával. Mi „mindenki digitalizációjáról” beszélünk.
#smart universe #smart environment #energy management #smart grid #e-governance dashboard solutions #public infrastructure #transport management #smart core functions #smart campus #intelligent healthcare #intelligent agriculture #remote sensing #s-mobility #smart car #evc #smart parking #autonomous cars #platform services #IoT #M2M

Hol és mikor lesz a T-Systems Ötletcampus?

Helyszín: Visegrád, Mogyoróhegyi Erdei Iskola
Időpont: 2017. július 10-13., 3 éj, 4 nap

Mennyibe kerül ez neked?

A szállás és étkezés ingyenes, a T-Systems Magyarország vendége vagy! Csupán az utazást kell állnod.

Hogyan jelentkezhetsz?

Június 30-án éjfélig rövid motivációs kérdőív kitöltésével!

Kiket várunk?

Téged is, ha egyetemista vagy, még nem múltál el 25, és van aktív hallgatói jogviszonyod.
Mivel a program 4 napos, akkor jelentkezz, ha végig velünk tudsz tartani.

Mi alapján választjuk ki a jelentkezők közül a résztvevőket?

A moderátorok a motivációs kérdőívek alapján fognak választani.

Mivel inspirálódhatsz a T-Systems Ötletcampuson?

otletcampus_300_199_the_VR.png

Négy napig 100 jó fej fiatallal lehetsz együtt az ország egyik legszebb pontján, különleges természeti környezetben. Csapatban dolgozhatsz, kapcsolatokat építhetsz, bátran ötletelhetsz. Találkozhatsz a TheVR-ral, Janival és Istivel. Finomabbnál finomabb ételeket ehetsz a Mogyoróhegyi Étteremben, sötétedéskor akár vadlesre is mehetsz vagy éjjel a csillagokat is kémlelheted a Pilis Parkerdő munkatársaival. És ez még nem minden. Ne hagyd ki, gyere el Te is!

Miért rendezzük meg a T-Systems Ötletcampust?

Az ötletcampuson felmerült legjobb ötleteket megvalósítjuk az ötletadókkal, akiket csapatunkba várunk. Az ötlet magvalósításához szakértői és anyagi támogatást adunk és beépítjük majd a T-Systems Magyarország szolgáltatási kínálatába.

Kik lesznek a T-Systems Ötletcampuson?

Te és …

Kik a moderátorok?

Zsargó Szilvia, Mindspace Zsargó Szilvia

Megosztás