Facebook Share Image
Vissza
Nyitó

Partnerprogram

A T-Systems Magyarország Zrt. az ország egyik piacvezető infokommunikációs vállalata, mely már több mint 20 éve meghatározó tevékenységet folytat úttörő alkalmazások és jövőbe mutató, innovatív megoldások fejlesztésében. A vállalat 2018-ban elsőként biztosított NB-IoT hálózatot Magyarországon partnereinek, mely jelenleg Budapest térségében érhető el, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben egyre nagyobb területet fed le.

Narrow Brand IoT

A keskenysávú IoT (NB-IoT) a dolgok internete számára kifejlesztett új, kiemelkedő beltéri penetrációval rendelkező, alacsony költségű és energia felhasználású hálózati technológia, mely megfelel számos ipari, közszféra és lakossági IoT felhasználási terület által támasztott elvárásnak.

Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a technológia olyan felhasználási területeket és alkalmazásokat céloz meg, melyeket meglévő hálózatokkal/megoldásokkal nem lehet hatékonyan kiszolgálni:

NBM_oT_partnerprogram_554x550

T-Systems NB-IoT Partnerprogram

A fenti felhasználási területeken túl számos szektor, üzleti terület képes hasznosítani a keskenysávú hálózatot. Ezért kiemelten fontosak meglévő és a jövőben hozzánk csatlakozó partnereink, akik segítenek a minőségi IoT-megoldások széles skálájának megvalósításában.

A dolgok internete által megvalósítható megoldásokat kereső partnerprogramunk egyedi ajánlattal, közösségi felülettel valamint szakmai találkozók, workshopok szervezésével segít kialakítani a fejlesztést támogató kapcsolatokat. Közösségépítő programunk segítségével üzleti vagy fejlesztő partnereink gyorsabban eljuthatnak a dinamikusan fejlődő internetes piachoz, magasabb minőségben szolgálhatják ki ügyfeleiket és kölcsönös együttműködést teremtve új irányba terjeszthetik vállalkozásukat. 

IOT_ikonok_szoveggel_3_02
IOT_ikonok_szoveggel_3_01

Ha felkeltették érdeklődését a program előnyei és lehetőségei, kérjük, küldje el jelentkezését az iotpartner@t-systems.hu e-mail-címre, és felvesszük Önnel és cégével a kapcsolatot.